Ohjaaja, kuntouttava työtoiminta, työvalmennus, Oulainen

Ansök senast  18.6.2024 14:30

Haemme Oulaisiin kuntouttavan työtoiminnan ohjaajaa työvalmennuksen työtehtäviin.

Työvalmentaja on osa Pohteen kuntouttavan työtoiminnan laajempaa tiimiä ja toimii Oulaisissa osana kuntouttavan työtoiminnan työpajan tiimiä, tehden läheistä yhteistyötä yksilövalmentajan sekä toisen työvalmentajan kanssa. Asiakaskuntana ovat työikäiset työttömät henkilöt, jotka osallistuvat toimintaan arkisin yksilöllisen suunnitelman mukaisesti. Kuntouttavan työtoiminnan sisältöinä ovat työtoiminnan tehtävät ja henkilön elämänhallintaa, työ- ja toimintakykyä sekä sosiaalista osallisuutta vahvistavat toiminnat. Kuntouttavassa työtoiminnassa tavoitteena on edistää asiakkaan mahdollisuuksia osallistua koulutukseen ja työvoimaviranomaisen tarjoamaan julkiseen työvoimapalveluun, sekä parantaa asiakkaan edellytyksiä työllistyä avoimille työmarkkinoille.

Työvalmentajana perustehtäviisi kuuluvat asiakkaiden ohjaus ja valmennus työtehtävissä, sekä työtehtävien suunnittelu ja organisointi. Tehtäväsi on kehittää työmarkkinoille pääsyn kannalta mielekkäitä ja riittävän haastavia työtehtäviä asiakkaille, jotta asiakas voi saada onnistumisen kokemuksia ja kehittyä työntekijänä kohti avointen työmarkkinoiden vaatimuksia. Toiminnan sisältö suunnitellaan asiakkaiden tarpeiden mukaan. Kuntouttava työtoiminta voi pitää sisällään lisäksi myös mm. ryhmävalmennusta, arjen taitojen ja liikunnan ohjausta, tutustumiskäyntien suunnittelua ja toteutusta.

Työvalmentajana seuraat ja arvioit asiakkaiden kuntouttavan työtoiminnan vaikuttavuutta yhdessä asiakkaan, yksilövalmentajan ja sosiaaliohjaajan kanssa. Toivomme, että sinulla on taitoa kohdata kunnioittavasti asiakkaat, taitoa rohkaista ja kannustaa asiakkaita. Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja, hyvää organisointikykyä sekä positiivista ja kehittämismyönteistä työotetta.

Työtehtäviin voi kuulua liikkumista yhdessä asiakkaiden kanssa ja tarvittaessa työntekijä voi työskennellä laajemmalla alueella kuntouttavan työtoiminnan ohjaamisen osalta, esimerkiksi loma-aikoina, joten sinulla tulisi olla mahdollisuus käyttää omaa autoa.

Eduksi katsomme käden taitojen osaamisen, puutöiden tuntemuksen, työvalmentajan EAT:n sekä kokemuksen työvalmennuksen ja -ohjauksen parissa tehdystä työstä. Lisäksi arvostamme kokemusta mielenterveys- ja päihdetyöstä sekä yleisemmin sosiaali- ja terveydenhuollon palvelujärjestelmän tuntemusta.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on soveltuva ammatillinen tutkinto ja kokemus ohjauksellisesta työstä.

Haastatteluun kutsuttavalta tarkistamme alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset.

Noudatamme työsuhteissa enintään 6 kk koeaikaa.

Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.


Läs mer

http://www.pohde.fi

Kontaktuppgifter

Lisätietoja antaa vastuuyksikköpäällikkö Jani Haavisto, p. 040 318 5402. Sähköposti: jani.haavisto@pohde.fi

Tehtävään haetaan sähköisellä hakulomakkeella. Hakemuksen pääset täyttämään työpaikkailmoituksen Hae työpaikkaa-linkistä.

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue vastaa alueen julkisista sosiaali-, terveys- ja pelastuspalveluista 1.1.2023 alkaen. Hyvinvointialueella työskentelevät 18 500 työntekijää tarjoavat asukkaille entistä yhtenäisempiä sosiaali-, terveys- ja pelastusalan palveluita. Alan ammattilaisille tarjoamme tiiviimmän yhteistyöverkoston ja uuden tavan kehittää palveluita. Budjettimme on noin 1,7 miljardia euroa. Läs om arbetsgivare