Skip to main content
test
Ohjaaja Kuusimäen lastenkoti - Esbo stad

Hei sinä lastensuojelun sijaishuollon nykyinen tai tuleva ammattilainen!

Kuusimäen lastenkodissa on kaksi asuinyksikköä, Kaarna ja Käpy. Kaarna on avattu joulukuussa 2021 ja Käpy avataan joulukuussa 2022. Haemmekin nyt vielä ohjaajia täydentämään moniammatillisia tiimejämme, Kaarnassa on avoinna 1 ohjaajan paikka ja Kävyssä 3 ohjaajan paikkaa. Molempien asuinyksiköiden tiimit ovat moniammatillisia. Asuinyksikön tiimissä työskentelee kahdeksan ohjaajaa, kaksi sairaanhoitajaa ja toimintaterapeutti sekä vastaava ohjaaja. Työryhmän hoito- ja kasvatustyön tukena ovat keittäjä-ruokapalvelutyöntekijä sekä siivouspalvelut. Kuusimäen lastenkotia johtaa palveluesimies.

Kuusimäen lastenkoti vastaa vaativahoitoisten alakouluikäisten lasten tarpeisiin vahvasti kuntoutuksellisella, koko perhettä huomioivalla työotteella. Kuusimäen lastenkodin molemmissa asuinyksiköissä on lasten huoneiden lisäksi perhehuone, missä lasten perheet voivat suunnitelmallisesti yöpyä ja osallistua arkeen. Tuemme ja vahvistamme vanhempia kasvatustehtävässä sekä autamme lasta ja perhettä omien voimavarojensa löytämisessä. Toiminta on aikuisjohtoista, vakauttavaa, hoidollista ja kuntouttavaa. Työtämme päivittäin ohjaavia arvoja ovat arvostava kohtaaminen, yksilöllisyys, osallisuus ja myönteisyys.

Kuusimäen lastenkoti sijaitsee Espoon Nupurissa lähellä luonnonkaunista eteläisen Nuuksion järviylänköä ja n. 15 minuutin matkan päässä Espoon keskuksesta.

Kuusimäen lastenkodin ohjaajan työtehtäviin kuuluu lastenkotiin sijoitettujen lasten hoito- ja kasvatustehtävät, omaohjaajana toimiminen, yhteydenpito ja työskentely lapsen verkostojen kanssa, lastenkodin arjen toimintaan kuuluvat tehtävät, toiminnan kehittäminen yhdessä muun työryhmän kanssa sekä osallistuminen aktiivisesti oman työn ja ammatillisuuden kehittämiseen.

Haemme motivoitunutta, uuden löytämisestä innostunutta henkilöä, joka uskoo positiivisen vuorovaikutuksen voimaan. Tarjoamme sinulle monipuolisen ja haastavan työnkuvan, jossa tukenasi ovat esihenkilöt sekä muu työryhmä. Työhön kuuluu säännöllinen ryhmätyönohjaus sekä työryhmille säännöllinen lastenpsykiatrian konsultaatio. Koulutamme henkilöstöämme työstä nousevien tarpeiden pohjalta ja käytössäsi ovat myös Espoon kaupungin henkilöstön henkilöstöedut.

Tehtävä siirtyy 1.1.2023 Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueelle liikkeenluovutuksen periaattein.

Työpaikan nimi ja osoite: Kuusimäen lastenkoti, Kuusikodinmäki 7, 02820 Espoo
Työaika: 38 h 15 min / vko, jaksotyöaika
Tehtävä on vakinainen.

Kelpoisuusvaatimukset: Soveltuva ammattikorkeakoulututkinto (kuten sosionomi, yhteisöpedagogi) tai aiempi vastaava opistotason tutkinto.

Tehtävässä edellytetään: asiakasta ja työkavereita kunnioittavaa työasennetta, hyvää suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa, dokumentointiosaamista sekä positiivista ja vuorovaikutuksellista työotetta. Lisäksi edellytämme asioiden ja kokonaisuuksien hallinta- ja organisointikykyä.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Tehtävään valitulle teetetään Espoon kaupungin päihdeohjelman mukainen huumausainetestaus.

Eduksi lasketaan: kokemus lastensuojelun sijaishuollon yksikössä työskentelystä.

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys. Meillä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, liikunta- ja työmatkaetu sekä apua vuokra-asunnon hankintaan). Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView/"

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Vastaava ohjaaja Kaarna Hanna Tikkanen, p. 0468771758
Vastaava ohjaaja Käpy Miia-Mari Huurne, p. 0406364956
Palveluesimies Jonna Takala, p. 0406343181
etunimi.sukunimi@espoo.fi

Lisätietoja

Espoon kaupunki, Hyvinvoinnin ja terveyden toimiala, Perhe- ja sosiaalipalvelut, Lapsiperheiden erityispalvelut, Lastensuojelun erityispalvelut

Perhe- ja sosiaalipalveluihin sisältyvät koulu- ja opiskeluterveydenhoito, neuvolat, aikuisten ja perheiden sosiaalityö, perhetyö, perheoikeudelliset palvelut, lasten psykologipalvelut, perheneuvolat, lasten puhe- ja toimintaterapia, lastensuojelu, lasten psykiatrinen yksikkö, maahanmuuttajapalvelut, vammaispalvelut sekä sosiaali- ja kriisipäivystys. Pidämme tärkeänä palvelujen asiakaslähtöisyyttä ja ennaltaehkäisevää toimintatapaa. Työn periaatteina ovat perhekeskeisyys, terveyden edistäminen, varhainen tuki ja puuttuminen sekä moniammatillinen työote.


Osoite: Kuusikodinmäki 7, 02820 Espoo
Espoon kaupunki - Rökfri arbetsplats Espoon kaupunki - Ansvarig sommararbetsgivare

Rekommenderade jobb