test
Ohjaaja (Lähihoitaja), Kangaskukkulan palvelukoti - Päijät-Hämeen sosiaali- ja terveysyhtymä

Päijät-Sotessa uudistamme rohkeasti alueen sosiaali- ja terveydenhuollon palveluja. Etsimme joukkoomme hyvinvoinnintekijöitä.

Haemme OHJAAJAA määräaikaiseen työsuhteeseen 22.2.2022-1.1.2023 väliselle ajalle Kangaskukkulan palvelukotiin senioritoiminnan ohjaajaksi.

Kangaskukkulan palvelukoti sijaitsee Mukkulassa Lahdessa hyvien kulkuyhteyksien päässä.

Työskentelet yhteistyössä asumisyksikön ohjaajien kanssa, suunnittelet ja toteutat senioritoimintaa Kangaskukkulan palvelukodin ikääntyneille kehitysvammaisille asukkaille. Asukkaat ovat kehitysvammaisten tehostetun palveluasumisen asukkaita. Työhön kuuluu myös hoitotyötä, senioritoiminnan ohjaaja on aamuavuissa yksikön asukkaille ja toteuttaa lääkehoitoa yhdessä asumisen ohjaajien kanssa. Senioritoiminnan toteutusta pääset suunnittelemaan melko itsenäisesti. Työ on päivätyötä arkisin.

Toivomme sinulta reipasta asennetta ja hyviä tiimitaitoja työskennellä ryhmässä. Katsomme kokemuksen vammaispalveluissa työskentelystä eduksesi.

Edellytämme sinulta lähihoitajan tutkintoa ja rekisteröitymistä JulkiSuosikkiin (Valvira) tai muuta vastaavaa aiempaa tutkintoa ja rekisteröitymistä JulkiTerhikkiin (Valvira) sekä tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä tarjoamme työntekijöillemme mittavat henkilöstöedut. Olemme mukana mm. Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelmassa, joka mahdollistaa elämän äkillisten muutosten huomioimisen. Tuemme kouluttautumista monin eri tavoin ja meillä on hyvät mahdollisuudet osallistua työnkiertoon. Virkistäytymiseen voit hyödyntää monia suuren talon etuja, esimerkkeinä Holiday Clubin lomaedut, kuntotestit, liikuntaedut ja hyvinvointivalmennukset.

Kiinnostuitko? Kysy lisää!

Lisätietoja

http://www.phhyky.fi/rekry

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Yksikön esimies
Jaana Kokki
Puh. 0440187435
jaana.kokki@phhyky.fi

Lisätietoja

Kangaskukkulan palvelukoti

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä työskentelee noin 7000 ammattilaista ja olemme alueen suurin työnantaja. Olemme mukana Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelmassa.

Olemme savuton työpaikka. Yhdessä teemme parhaamme vuoden ympäri, joka päivä, joka ikinen sekunti. Tervetuloa joukkoomme!


Osoite: Huvikatu 2 B 2 krs., 15240 Lahti

Rekommenderade jobb