Skip to main content
test
Ohjaaja/Lähihoitaja - Päijät-Hämeen sosiaali- ja terveysyhtymä

Päijät-Hämeen hyvinvointialueella uudistamme rohkeasti alueen sosiaali- ja terveydenhuollon sekä pelastustoimen palveluja. Etsimme joukkoomme hyvinvoinnintekijöitä.

Haemme kahta (2) OHJAAJAA (lähihoitaja) vakituiseen työsuhteeseen Ankkurin palvelukotiin Lahteen. Lisäksi meillä on avoimena kesätyömahdollisuuksia - myös opiskelijoille.

Ankkurin palvelukoti on tarkoitettu vaikeavammaisille henkilöille, jotka vammansa tai sairautensa takia tarvitsevat toisen henkilön apua päivittäisissä toimissaan. Ohjaajana avustat asukkaita yksilöllisesti, jokaisen omien tarpeiden mukaan. Meillä pääset myös osallistumaan vammaispalvelun asiakkaiden palveluntarpeen kartoituksiin osana moniammatillista tiimiä. Ohjaajan työ Ankkurin palvelukodissa on mielenkiintoista, laaja-alaista ja vaihtelevaa. Työ on pääsääntöisesti kaksivuorotyötä, mutta satunnaisia yövuoroja on myös mahdollisuus tehdä.

Me toivomme uudelta työkaveriltamme hyviä ihmissuhdetaitoja, avointa mieltä sekä omatoimista ja positiivista otetta vammaistyöhön!

Edellytämme sosiaali- ja terveysalan perustutkintoa, rekisteröitymistä Valviran Suosikki- tai Terhikki ammattirekisteriin, hygieniapassia, sekä tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Tehtäväkohtainen palkka on 2323, 90 €/kk. Lisäksi maksamme 70 €/kk rekrytointilisän ensimmäisen 6 kk ajalta.

Päijät-Hämeen hyvinvointialueella työskentelee yli 7600 ammattilaista ja olemme alueen suurin työnantaja. Isona työnantajana tarjoamme työntekijöillemme mittavia henkilöstöetuja kuten 400 euron vuosittaisen liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointiedun, tuen työsuhdepolkupyörään, kannustavan rahallisen kertapalkitsemisen sekä työyhteisön tapahtumat ja virkistyspäivät. Olemme mukana Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelmassa, joka mahdollistaa myös elämän äkillisten muutosten huomioimisen. Meillä voit hyödyntää esimerkiksi sairaan lapsen hoitopalvelua. Lisäksi voit saada esimerkiksi apurahaa omaehtoiseen kouluttautumiseen.

Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten toimi ripeästi.

Tervetuloa meille töihin!

Lisätietoja

https://paijatha.fi/rekry

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Toimintayksikön esihenkilö Anne Mustonen
puh. 044 482 5053
anne.mustonen@paijatha.fi

Lisätietoja

Ankkurin palvelukoti

Päijät-Hämeen hyvinvointialueella työskentelee 1.1.2023 alkaen n. 7600 ammattilaista ja olemme alueen suurin työnantaja.

Olemme savuton työpaikka. Yhdessä teemme parhaamme vuoden ympäri, joka päivä, joka ikinen sekunti. Tervetuloa joukkoomme!


Osoite: Hinaajakatu 2, 15140 Lahti

Rekommenderade jobb