test
Ohjaaja: lapsiperheiden kotipalvelu, Kitee (ID5367) - Siun sote

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON!

Haemme 30.11.2021 mennessä KOTIPALVELUN OHJAAJAA

lapsiperheiden kotipalveluun eteläiselle alueelle (Kitee, Tohmajärvi, Rääkkylä) ajalle 7.12.2021-31.7.2022. Tehtävä mahdollisesti jatkuu määräajan jälkeen.

Toimit osana perhekeskusta ja lapsiperheiden palvelujen tiimiä. Lapsiperheiden palveluissa toteutetaan mm. perhetyötä ja -sosiaaliohjausta, lapsiperheiden kotipalvelua ja sosiaalityötä sekä perheneuvola- ja opiskeluhuollon palveluja. Tukenasi työssä on hyvin toimiva eteläisen alueen monialainen perhekeskusverkosto (varhaiskasvatus, opetus- ja sivistystoimi sekä järjestötoimijat).

Arvostamme kykyä itsenäiseen - ja tiimityöskentelyyn, joustavuutta ja aloitteellisuutta. Kokemus perheen kotona tehtävästä työstä, lasten hoitamisesta ja heidän kanssaan työskentelystä katsotaan eduksi. Ajokortti ja auton käyttömahdollisuus ovat työtehtävän hoitamisen kannalta välttämättömiä. Työ sisältää iltatyötä.

Kelpoisuusvaatimuksena on vähintään toisen asteen sosiaali- ja terveysalan tutkinto: perus- tai lähihoitajan tutkinto.

Tehtäväkohtainen palkka on: 2265 euroa / kk

Muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen (SOTE-sopimus) mukaisesti. Ehdollisesti valitun on esitettävä ennen työtehtävän vastaanottamista rikosrekisteriote (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi (504/2002) sekä hyväksyttävä lääkärintodistus valintapäätöksessä todetun määräajan kuluessa.

Lisätietoja antaa johtava sosiaalityöntekijä Mikko Nenonen p. 013 330 5301 mikko.nenonen@siunsote.fi

Tehtävää haetaan sähköisesti.

Joensuussa 16.11.2021

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä

Siun sote on Pohjois-Karjalan maakunnan eli 13 kuntamme ja erikoissairaanhoidon vastaus soteorganisaation luomisessa. Meillä integraatio on toteutettu jo vuoden 2017 alussa, joten palaset ovat löytäneet paikkansa ja toiminta sekä yhteistyö työntekijöiden välillä onnistuu. Henkilöstöä on noin 7300 ja tuotamme kaikki sote-, ympäristöterveyden- ja pelastustoimen palvelut 164 000 asukkaallemme.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

johtava sosiaalityöntekijä Mikko Nenonen p. 013 330 5301 mikko.nenonen@siunsote.fi

Lisätietoja

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 14 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7800 työntekijää. Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!

Siun sote - Ansvarig sommararbetsgivare

Rekommenderade jobb