Skip to main content
test
Ohjaaja: lapsiperheiden palvelut, Kitee (id6998) - Siun sote

TERVETULOA POHJOIS-KARJALAN HYVINVOINTIALUEEN - SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON

Haemme 2.1.2023 mennessä OHJAAJAA vakituiseen tehtävään

lapsiperheiden kotipalveluun eteläiselle alueelle (Kitee, Tohmajärvi, Rääkkylä) 2.1.2023 alkaen.

Toimit osana perhekeskusta ja lapsiperheiden palvelujen tiimiä. Lapsiperheiden palveluissa toteutetaan mm. perhetyötä ja -sosiaaliohjausta, lapsiperheiden kotipalvelua ja sosiaalityötä sekä perheneuvola- ja opiskeluhuollon palveluja. Tukenasi työssä on hyvin toimiva eteläisen alueen monialainen perhekeskusverkosto (varhaiskasvatus, opetus- ja sivistystoimi sekä järjestötoimijat).

Arvostamme kykyä itsenäiseen - ja tiimityöskentelyyn, joustavuutta ja aloitteellisuutta. Kokemus perheen kotona tehtävästä työstä, lasten hoitamisesta ja heidän kanssaan työskentelystä katsotaan eduksi. Ajokortti ja auton käyttömahdollisuus ovat työtehtävän hoitamisen kannalta välttämättömiä.Työ sisältää iltatyötä.

Kelpoisuusvaatimuksena on vähintään toisen asteen sosiaali- ja terveysalan tutkinto: perus- tai lähihoitajan tutkinto.

Tehtäväkohtainen palkka on 2384,87 euroa. Työhön sisältyy iltatyötä.

Muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen (SOTE-sopimus) mukaisesti. Tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä rikosrekisteriote (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi 504/2002).

Lisätietoja antaa johtava sosiaalityöntekijä Mikko Nenonen p. 013 330 5301, mikko.nenonen@siunsote.fi

Tehtävään haetaan sähköisesti.

Joensuussa 19.12.2022

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä

Pohjois-Karjalan hyvinvointialue aloittaa toimintansa 1.1.2023. Siun sotessa sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen ja ympäristöterveydenhuollon palvelut on integroitu jo vuodesta 2017 lähtien. Yhdessä tehden varmistamme vaikuttavimmat palvelut.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

johtava sosiaalityöntekijä Mikko Nenonen p. 013 330 5301, mikko.nenonen@siunsote.fi

Lisätietoja

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 14 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7800 työntekijää. Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!

Siun sote - Ansvarig sommararbetsgivare

Rekommenderade jobb