Ohjaaja (lapsiperheiden sosiaalipalvelut)

ESSOTE hakee ohjaajaa alkuarvioinnin tiimiin ja lastensuojelun virka-aikaiseen päivystykseen määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 2.11.2020 (tai sopimuksen mukaan) -10.4.2021.

Ohjaaja huolehtii sosiaalityöntekijän työparina palvelutarpeen arvioinnin tekemisestä ja lastensuojelun virka-aikaisen päivystyksen hoitamisesta. Ohjaaja käsittelee lastensuojeluilmoituksia ja sosiaalihuoltolain mukaisia yhteydenottoja. Ilmoitusten ja yhteydenottojen perusteella aloitetaan palvelutarpeen arviointi, joka tarkoittaa lapsen tilanteen selvittelyä yhteistyössä lapsen, hänen huoltajiensa ja muun verkoston kanssa. Arviointi tehdään usein monialaisena yhteistyönä muun palveluverkoston kanssa. Tiimiin kuuluu neljä sosiaalityöntekijää ja neljä ohjaajaa. Työparityöskentely mahdollistaa sujuvasti ja nopeasti käynnistyvän työskentelyprosessin.

Meillä Essotessa pidetään tärkeänä, että työntekijät voivat työssään hyvin. Vaativan työn tukena on säännöllinen työnohjaus sekä kollegojen ja esimiehen tuki.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaali-ja terveydenhuollon korkeakoulututkinto (laki sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista 272/2005, laki terveydenhuollon ammattihenkilöistä 559/1994). Eduksi luetaan kokemus sosiaalityöstä ja lasten, nuorten ja perheiden kanssa työskentelystä.

Hakemukset toimitetaan ensisijaisesti sähköisellä lomakkeella työpaikkailmoituksen alareunassa olevasta hae työpaikkaa -linkistä tai te-palvelut.fi-sivustolla näkyvän linkin kautta. Hakemukseen tulee liittää pdf-tiedostona haettavaan tehtävään kelpoisuuden osoittava tutkintotodistus. Ulkomailla suoritetuista tutkinnoista ja työtodistuksista tulee olla viralliset suomenkieliset käännökset. Palvelussuhteen ehdot ja tehtäväkohtainen palkka määräytyvät KVTES:n ja tehtävän vaativuuden arviointijärjestelmän mukaisesti. Valitun tulee esittää vaadittava lausunto työhöntulotarkastuksesta. Palvelussuhteessa noudatetaan koeaikaa. Lasten kanssa työskentelevän tulee esittää rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) 3 §:n mukainen hyväksyttävä rikosrekisteriote ennen työn aloittamista.

Lisätietoja

http://www.essote.fi

Tutustu työnantajaan

Palveluesimies Kirsi Kaskinen, puh. 040 359 6887, kirsi.kaskinen@essote.fi.
Käytämme sähköistä viestintää rekrytointiprosessin eri vaiheissa. Hakemuksen tekniseen täyttämiseen liittyvissä kysymyksissä ohjeita voit kysyä ohjelman pääkäyttäjiltä: Hannele Muhonen, puh. 040 359 7980 tai Juuli Pulkkinen, puh. 040 359 8683.
Työpaikkahakemuksen Työkokemus-kohtaan merkitään tällä hetkellä voimassa olevan työsuhteen päättymispäiväksi hakuajan päättymispäivä.

Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen ky.
Osoite: Porrassalmenkatu 35-37, 50100 Mikkeli

Essote on Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä, joka tuottaa Mikkelin, Hirvensalmen, Juvan, Kangasniemen, Mäntyharjun, Pertunmaan ja Puumalan kunnan sosiaali- ja terveyspalvelut sekä erikoissairaanhoidon. Lisäksi kuntayhtymä tuottaa Pieksämäen ja Joroisten erikoissairaanhoidon palvelut.

Tarjoamme kattavasti eri erikoisalojen palveluja ja toimimme opetussairaalana. Meillä on myös mahdollista toimia laaja-alaisesti perusterveydenhuollon sekä sosiaalialan työtehtävissä.

Tuemme työntekijöiden ammatillista kehittymistä koulutuksen ja työnohjauksen avulla. Tarjoamme mielenkiintoisia työtehtäviä osaavassa työyhteisössä ja nykyaikaisessa työympäristössä. Lisäksi tarjoamme työntekijöillemme ePassi-edun (liikunta/kulttuuri). Ammattilaisia kuntayhtymässä työskentelee yli 3500.

Etelä-Savo sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella Saimaan äärellä. Vireästä maakunnasta löytyy monipuoliset harrastusmahdollisuudet. Asuntoja löytyy helposti niin keskustan sykkeestä kuin maaseudun rauhasta. Mikkelin keskussairaala sijaitsee kaupungin keskustassa ja lyhyen kävelymatkan päässä matkakeskuksesta.

Olet lämpimästi tervetullut työskentelemään kanssamme!