test

Ohjaaja lastensuojelun avohuoltoon

Hakuaika päättyy  3.2.2023 15:00

Haluatko tehdä töitä lasten ja perheiden hyvinvoinnin eteen? Jos vastasit kyllä, tule meille töihin!
Haemme Kanta-Hämeen lastensuojelun avohuoltoon Hämeenlinnan toimipisteeseen määräaikaista sosiaaliohjaajaa/perhetyöntekijää 13.2.-4.6.2023 perhevapaan sijaisuuteen. Mahdollisuus jatkaa kesän ajan kesätyöntekijänä.

Toivomme sinulta kykyä toimia moniammatillisessa tiimissä, hyviä vuorovaikutustaitoja ja innostusta olla mukana kehittämässä lastensuojelun tukipalveluita. Toivomme lisäksi rohkeutta heittäytyä uudenlaiseen toimintatapaan ja asiakastyöhön. Työ perustuu työpari- ja tiimityöhön, mutta ohjaajalta edellytetään kykyä myös itsenäiseen työskentelyyn.
Kelpoisuusvaatimuksena on joko sosiaalialan-, terveydenhuollon- tai humanistisen alan ammattikorkeakoulututkinto. Kokemus lastensuojelutyöstä katsotaan eduksi.

Ohjaajana työskentelet osana systeemistä tiimiä lasten, nuorten ja perheiden kanssa yhdessä sovittujen tavoitteiden mukaisesti. Lastensuojelun avohuollossa kehitetään muun muassa omaa tehostetun perhetyön palvelua ja voit vaikuttaa työhön ammattiosaamisesi huomioiden. Lisäksi pääset mukaan suunnittelemaan ja toteuttamaan erilaisia ryhmiä, retkiä ja leirejä.

Olemme Hämeenlinnassa edelläkävijöitä systeemisen mallin mukaisessa työskentelyssä. Avohuollossa on kuusi systeemisen mallin mukaista tiimiä. Tiimiin kuuluu lisäksesi kaksi sosiaalityöntekijää ja kaksi ohjaajaa. Tiimiä täydentää systeemisen toimintamallin koordinaattori ja perheterapeutti. Työyhteisössämme on hyvä yhteishenki ja vahva tiimityön kulttuuri. Käymme tiimityönohjauksessa kerran kuukaudessa ja yksilötyönohjausta järjestyy tarvittaessa. Työnantajamme on kehittämismyönteinen ja suhtautuu positiivisesti työntekijöiden projekteihin ja kouluttautumiseen.

Valoisa ja viihtyisä toimistomme sijaitsee Hämeenlinnan keskustassa paraatipaikalla aivan rautatieaseman vieressä. Työntekijöidemme käytettävissä on neljä yhteiskäyttöautoa työajoihin. Ohjaajan liikkuvista työtehtävistä johtuen tarvitset työssäsi ajokortin. Jos sinulta löytyy oma auto, voit parkkeerata sen veloituksetta työpaikan vieressä sijaitsevaan pysäköintihalliin.
Ohjaajilla on liukuva työaika klo 07-19 välillä ja etätyö on mahdollista sovitusti max. 2 pv/vko.

Työpaikkaetuina saat käyttöösi lounas-, työmatka- sekä kulttuuri- ja liikuntaedun. Tarjoamme Sinulle merkityksellisen tehtävän rakentamisvaiheessa olevasta organisaatiosta. Saat ympärillesi innostuneen ja kehittämisorientoituneen työyhteisön. Pääset tekemään työpaikkaa, jonne halutaan tulla ja jäädä.
Pääset tutustumaan lisää OmaHämeeseen osoitteessa www.omahame.fi.

Hakeminen

Hakemuksen tulee olla perillä hakuajan päättymiseen mennessä. Jätäthän hakemuksen pian, sillä edistämme hakua joustavasti jo hakuaikana.
Haastattelut pidetään 9.2.2023 Hämeenlinnan lastensuojelun tiloissa.

Tehtäväkohtainen kuukausipalkka on 2775,79 €/kk. Tehtäväkohtaisen palkan lisäksi maksetaan mahdolliset lisät, kuten työkokemuksesta ja vuorotyöstä maksettavat lisät, muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaan. Koeaika on käytössä. Välittömässä potilas- ja asiakastyössä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Kanta-Hämeen hyvinvointialue on 1.1.2023 toimintansa aloittanut 6 500 työntekijän yhteisö. Vastaamme 170 000 kantahämäläisen sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palveluista. Asukkaille haluamme mahdollistaa maan parhaimmat palvelut ja parhaimman asiakaskokemuksen. Haluamme rakentaa erinomaiset työolot sekä edistää uudenlaista johtamista.

Jäikö jotain kysyttävää? Lisätietoja antaa avohuollon johtava sosiaalityöntekijä Sointu Vainionpää sähköpostitse sointu.vainionpaa@omahame.fi.

Organisaation työpaikat

Lorem ipsum dolor

Työnantaja

Kanta-Hämeen hyvinvointialueen palvelukseen siirtyy 1.1.2023 alkaen noin 6 500 sote- ja pelastustoimen työntekijää nykyisistä maakunnan organisaatioista. Oma Häme valmistelee hyvinvointialueen toiminnan käynnistymistä. Tutustu työnantajaan