Ohjaaja / Leinolan perhetukikeskus

Nuorten kuntoutusosastolla hoidetaan 12 - 17 -vuotiaita, joilla on psykiatrinen hoitotausta ja lastensuojelupäätös. Nuorten kuntoutusosasto tarjoaa pitkäkestoista kuntouttavaa osastohoitoa, jossa erityisenä painopisteenä on psykososiaalinen kuntoutus. Tavoitteena on nuoren oman elämänhallinnan vahvistaminen psyykkisistä ongelmista huolimatta.

Haemme vakituiseen työsuhteeseen ohjaajaa. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Ohjaaja työskentelee nuorten kuntoutusosastolla suorassa asiakastyössä yksikköön sijoitettujen nuorten ja heidän perheidensä kanssa. Ohjaajan tehtäviin osastohoidossa kuuluu kasvatus-, hoito- ja ohjaustyö sekä perhetyö.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosionomi (AMK) -tutkinto tai vastaava aikaisempi sosiaalialan opistotasoinen tutkinto, Suomessa laillistettu sosionomi.

Eduksi luetaan hyvä paineensietokyky sekä psykososiaalinen kuntoutusote. Lisäksi kiintymyssuhteiden ymmärtäminen sekä traumatietämys edesauttavat asiakastyössä. Eduksi katsotaan myös aiempi työkokemus lastensuojeluyksikössä työskentelystä, kuntoutustyöstä sekä mielenterveys- ja päihdehoitotyöstä.

Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja työyhteisötaitoja sekä kykyä työskennellä joustavasti vaihtelevien tilanteiden mukaan. Työ on psyykkisesti ja fyysisesti kuormittavaa. Työ on kolmivuorotyötä.

Valitulta edellytetään LOVE- Lääkehoidon osaaminen verkossa -verkkotestin (LOP, PKV) hyväksytty suorittaminen ennen työsuhteen alkamista. Tehtävässä edellytetään lisäksi hygieniapassia.

Ennen toimen vastaanottamista valitun tulee esittää rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentin mukainen rikosrekisteriote. Tehtävässä edellytetään lisäksi hygieniapassia.

Lisätietoja tehtävästä antavat perhetukikeskuksen johtaja Anna-Maija Koivisto, puh. 040 806 3220 ja osastonhoitaja Laura Sääksjärvi-Vesala, puh. 040 801 6800 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi(at)tampere.fi.

Hakuaika päättyy 27.11.2020.
Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon. Aiemmin hakeneet henkilöt otetaan haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, hr.pirkanmaa@monetra.fi

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.tampere.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja tehtävästä antavat perhetukikeskuksen johtaja Anna-Maija Koivisto, puh. 040 806 3220 ja osastonhoitaja Laura Sääksjärvi-Vesala, puh. 040 801 6800 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi(at)tampere.fi.

Tampereen kaupunki, Leinola 1
Osoite: Leinolankatu 122, 33580 Tampere

Tampereen kaupunki on Pirkanmaan suurin työnantaja. Rakennamme yhdessä Tampereen kaupunkia noin 14 500 työntekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi.

Kaupungin tekemisessä näkyy kumppanuus- ja kehittämiskulttuuri, jossa johtaminen on mahdollistavaa, henkilöstö kehittää ja yhteisöllisyys on vahvaa. Osallistumme vuosittain Vastuullinen Kesäduuni -kampanjaan ja olemme sitoutuneet toteuttamaan sen periaatteita jokapäiväisessä työssämme ympäri vuoden. Kampanjan ja kaupungin periaatteita ovat muun muassa hyvä hakijakokemus sekä oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus.

Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!

Tampereen kaupunki - Rökfri arbetsplats