Ohjaaja, lyhytaikaishoito Helmi

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä uudistamme rohkeasti alueen sosiaali- ja terveydenhuollon palveluja. Etsimme joukkoomme hyvinvoinnintekijöitä.

Haemme OHJAAJAA vakituiseen työsuhteeseen 16.4.2021 alkaen lyhytaikaishoito Helmeen Lahteen.

Helmi tarjoaa lyhytaikaista hoitoa erityislapsille ja -nuorille. Asiakkaat ovat meillä 3-7- vrk/ kuukaudessa perheen tilanteen mukaan. Lasten hoitoisuus vaihtelee vaikeasti vammaisesta motorisesti vilkkaisiin lapsiin. Lapset ja nuoret ovat iältään 4-23 vuotiaita. Ohjaajan tehtävänä on tukea lasta kaikessa arkeen liittyvissä asioissa ja olla lapselle turvallinen aikuinen. Harjoittelemme yhdessä myös sosiaalisia taitoja ja ryhmässä olemista. Työ on pääsääntöisesti kaksivuorotyötä.

Jos olet joustava, työhösi sitoutuva, arkiluovuutta omaava henkilö ja viihdyt lasten ja nuorten kanssa, olet hakemamme henkilö. Tarjoamme sinulle haasteita antavan työn mukavassa työtiimissä.

Edellytämme sinulta lähihoitajan tutkintoa ja rekisteröitymistä JulkiSuosikkiin (Valvira) tai muuta vastaavaa aiempaa tutkintoa ja rekisteröitymistä Julki Terhikkiin (Valvira) sekä tartuntalain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa

Liity ammattitaitoiseen joukkoomme!

Lisätietoja

http://www.phhyky.fi/rekry

Tutustu työnantajaan

Esimies Outi Haikonen
puh. 044 4164129
outi.haikonen@phhyky.fi

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä, Perhe- ja sosiaalipalvelut, Vammaispalvelut, Lyhytaikaishoito Helmi
Osoite: Mäntsäläntie 55, 15610 Lahti

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä työskentelee 6300 ammattilaista ja olemme alueen suurin työnantaja. Olemme mukana Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelmassa.

Olemme savuton työpaikka. Yhdessä teemme parhaamme vuoden ympäri, joka päivä, joka ikinen sekunti. Tervetuloa joukkoomme!

Suggested jobs