test

Ohjaaja, Merisaappaan perheryhmäkoti

Hakuaika päättyy  16.2.2023 15:45

Etsitkö merkityksellistä ja haastavaa työtä monikulttuurisessa ilmapiirissä? Haluatko näköalapaikan globaalin Suomeen? Etsimme ohjaajia (4kpl) määräaikaisiin työsuhteesiin huhtikuussa avattavaan Merisaappaan perheryhmäkotiin Espoon Espoonlahdessa. Määräaikaiset työsuhteet ovat voimassa vuoden kerrallaan.

Meillä työ on merkityksellistä ja sitä tehdään suurella sydämellä. Työyhteisöt ovat meillä monikulttuurisia ja työntekijät ovat korkeakoulutuksen saaneita sosiaalialan ammattilaisia.

Merisaappaan perheryhmäkodin lisäksi Espoossa sijaitsevat vuonna 1995 perustettu Kivenlahden perheryhmäkoti ja 2016 perustettu Hirviportin perheryhmäkoti. Uusi työryhmä tulee saamaan kaiken mahdollisen tuen jo olemassa olevilta työryhmiltä hoito- ja kasvatustyöhön.

Perheryhmäkodit ovat kodinomaisia asumisyksikköjä ja keskeisiä kasvun ja kehityksen ympäristöjä 13-17-vuotiaille pakolaistaustaisille lapsille ja nuorille. Perheryhmäkodin lapset ja nuoret ovat saaneet Suomesta oleskeluluvan ja kuntapaikan Espoosta. Perheryhmäkodin ydintoimintaa on lasten ja nuorten kasvun, kehityksen ja kuntoutumisen, koulutuksen sekä kotoutumisen tukeminen.

Ohjaustyössä korostuu omaohjaajatyöskentely. Sitä toteutetaan työparityöskentelynä ja sen suunnitteluun on yksikössä panostettu esimerkiksi varaamalla työpareille kuukausittain toteutuva suunnitteluaika. Haastava ja antoisa työ palkitaan lapsen ja nuoren luottamuksella. Nuoret asuvat perheryhmäkodeissa, kunnes täyttävät 18 vuotta tai kunnes perheenyhdistäminen toteutuu.

Merisaappaan Perheryhmäkodissa tulee työskentelemään vastaava ohjaaja ja 12 ohjaajaa sekä yhteinen sairaanhoitaja Kivenlahden ja Hirviportin perheryhmäkodin kanssa. Lisäksi henkilökuntaan kuuluvat palveluesihenkilö, johtava sosiaalityöntekijä ja sosiaalityöntekijä. Työ on kolmivuorotyötä ja työntekijöillä on mahdollisuus vaikuttaa omiin työvuoroihin.

Haastattelut voidaan aloittaa hakuajan puitteissa.

Työpaikan nimi ja osoite: Merisaappaan perheryhmäkoti, Merisaapas, 02320 Espoo
Työaika: 114 h 45 min / 3 viikkoa, jaksotyö
Tehtävät ovat määräaikaisia.

Tehtävän edellyttämä koulutus: Soveltuva ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi opistotason tutkinto.

Tehtävässä edellytetään työkokemusta lasten ja nuorten kanssa työskentelystä, erinomaisia vuorovaikutustaitoja sekä sujuvaa suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Arvostamme kokemusta verkostotyöskentelystä, suunnitelmallisesta kasvatus- ja hoitotyöstä, moniammatillisesta työstä, maahanmuuttaja- ja lastensuojelutyöstä, tiimityötaitoja ja itsenäistä työotetta. Arvostamme myös ajokorttia ja ajotaitoa sekä voimassa olevia lääkelupia.

Työntekijöiden hyvinvointi on meille tärkeää ja haluamme tarjota monipuolisia etuja henkilöstöllemme. Tarjoamme kattavan työterveyshuollon lisäksi mm. lounasedun. Saat käyttöösi vuodessa 300 €, jonka voit käyttää toiveidesi mukaan kulttuuri-, hyvinvointi-, liikunta- tai matkalippuetuuksiin. Arvostamme työ- ja vapaa-ajan tasapainoa ja teemme töitä hybridimallissa.

Tehtävästä lisätietoja antaa palveluesihenkilö Teija Savolainen, 046 877 1270 (ma-pe klo 8-16).

Organisaation työpaikat

Työnantaja

Västra Nylands välfärdsområde ordnar social- och hälsovård, räddningsväsendets tjänster samt elevhälsans psykolog- och kuratorstjänster från 1.1.2023 för invånarna i Esbo, Grankulla, Hangö, Högfors, Ingå, Kyrkslätt, Lojo, Raseborg, Sjundeå och Vichtis. Tutustu työnantajaan