Ohjaaja (Mikkelin turvakoti) - Etelä-Savon sairaanhoitopiirin ky.

Ohjaaja (Mikkelin turvakoti) - Etelä-Savon sairaanhoitopiirin ky.

ESSOTE hakee ohjaajaa turvakotiin vakinaiseen työsuhteeseen.

Mikkelin turvakoti on seitsemän perhepaikkainen ympäri vuorokauden auki oleva kriisityön yksikkö. Palvelua tarjotaan lähisuhdeväkivaltaa tai sen uhkaa kokeneille henkilöille ja perheille. Turvakoti on kodinomainen paikka, jossa saa suojan väkivallalta ja apua väkivallan loppumiseksi. Turvakoti tarjoaa välitöntä kriisiapua, ympärivuorokautista turvattua asumista sekä akuuttiin tilanteeseen liittyvää psykososiaalista tukea, neuvontaa ja ohjausta. Palvelu on asiakkaille maksutonta ja turvakodista saa myös Puhelimitse keskusteluapua ja neuvontaa väkivalta-asioissa ympäri vuorokauden.

Yksikössä työskentelee seitsemän ohjaajaa sekä sosiaalityöntekijä. Työ on kolmivuorotyötä.

Ohjaajan tehtävään kuuluu akuuttia kriisityötä sekä väkivaltatyötä aikuisten että lasten kanssa. Monialaista yhteistyötä tehdään asiakkaiden laajan verkoston kanssa. Ohjaaja saa tehtäviensä hoitamiseen kollegiaalista ammatillista tukea muilta työryhmän jäseniltä sekä esimieheltään. Työyhteisössämme on tärkeää, että työntekijät voivat hyvin ja työskentelyilmapiiri säilyy työtä tukevana. Työntekijöillämme on säännöllinen työnohjaus sekä mahdollisuus kouluttautumiseen. Kehitämme jatkuvasti prosessejamme vastaamaan asiakkaiden muuttuvia tarpeita.

Tule huipputiimiimme toteuttamaan ja kehittämään laadukasta turvakotitoimintaa. Kysy rohkeasti lisätietoja.

Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaisesti. Tehtäväkohtainen palkka on 2370,65 euroa/kk.

Kelpoisuutena tehtävään on sosionomi (AMK) tai sairaanhoitaja (AMK) tutkinto (sosiaali- tai terveydenhuollon korkeakoulututkinto (Laki sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista 272/2005, Laki terveydenhuollon ammattihenkilöistä 559/1994)). Tehtävä edellyttää perehtyneisyyttä ja työkokemusta lähisuhdeväkivallan kriisityöstä.

Hakuaika päättyy klo 15.00 viimeisenä hakupäivänä. Hakemukset toimitetaan ensisijaisesti sähköisellä lomakkeella työpaikkailmoituksen alareunassa olevasta hae työpaikkaa - linkistä tai te-palvelut.fi sivustolla näkyvän linkin kautta. Ennen valinnan vahvistamista tulee valitun esittää vaadittavat todistukset terveydentilastaan. Valitun tulee pyynnöstä esittää laissa lasten kanssa työskentelevien henkilöiden rikostaustan selvittämiseksi vaadittava ote ennen työn aloittamista. Palvelussuhteessa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Ulkomailla suoritetuista tutkinnoista ja työtodistuksista tulee olla viralliset suomenkieliset käännökset. Hakemukseen tulee liittää pdf-tiedostona haettavaan tehtävään kelpoisuuden osoittava tutkintotodistus.

Läs mer

http://www.essote.fi

Johanna Will-Orava, palvelupäällikkö, puh. 044 794 2393, johanna.will-orava@essote.fi.
Käytämme sähköistä viestintää rekrytointiprosessin eri vaiheissa. Hakemuksen tekniseen täyttämiseen liittyvissä kysymyksissä ohjeita voit kysyä ohjelman pääkäyttäjiltä: Hannele Muhonen, puh. 040 359 7980 tai Maarit Varis, puh. 040 359 7878.
Työpaikkahakemuksen Työkokemus-kohtaan merkitään tällä hetkellä voimassa olevan työsuhteen päättymispäiväksi hakuajan päättymispäivä.

Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen ky.
Adress: Jääkärinkatu 10 A, 50100 Mikkeli

Essote on Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä, joka tuottaa Mikkelin, Hirvensalmen, Juvan, Kangasniemen, Mäntyharjun, Pertunmaan ja Puumalan kunnan sosiaali- ja terveyspalvelut sekä erikoissairaanhoidon. Lisäksi kuntayhtymä tuottaa Pieksämäen ja Joroisten erikoissairaanhoidon palvelut.
Tarjoamme kattavasti eri erikoisalojen palveluja ja toimimme opetussairaalana. Meillä on myös mahdollista toimia laaja-alaisesti perusterveydenhuollon sekä sosiaalialan työtehtävissä.
Tuemme työntekijöiden ammatillista kehittymistä koulutuksen ja työnohjauksen avulla. Tarjoamme mielenkiintoisia työtehtäviä osaavassa työyhteisössä ja nykyaikaisessa työympäristössä. Lisäksi tarjoamme työntekijöillemme ePassi-edun (liikunta/ kulttuuri). Ammattilaisia kuntayhtymässä työskentelee yli 3500.
Etelä-Savo sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella Saimaan äärellä. Vireästä maakunnasta löytyy monipuoliset harrastusmahdollisuudet. Asuntoja löytyy helposti niin keskustan sykkeestä kuin maaseudun rauhasta. Mikkelin keskussairaala sijaitsee kaupungin keskustassa ja lyhyen kävelymatkan päässä matkakeskuksesta.
Olet lämpimästi tervetullut työskentelemään kanssamme!

Mer om arbetsgivaren