Skip to main content
test
Ohjaaja, Monitoimikeskus Tikli - Kaarinan kaupunki

Haemme joukkoomme uutta kehitysvammatyön osaajaa eläköityvän työkaverimme tilalle.

Monitoimikeskus Tikli tarjoaa asiakkailleen päiväaikaista toimintaa osallisuutta edistävässä sosiaalisessa yhteisössä. Toimintamme jakaantuu kahteen erilaiseen kokonaisuuteen; päivätoimintaan ja työtoimintaan. Nyt haettava ohjaaja tulee toimimaan ensisijaisesti Tiklin päivätoiminnan tiimissä, missä toimii yhteensä neljä tiimiläistä.

Toimen hoitajalta vaaditaan tehtävään soveltuva sosiaalialalle suuntaava sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto, sosionomi AMK tai aikaisempi vastaava tutkinto (laki 817/2015) ja hänen pitää olla rekisteröitynyt Suosikki-rekisteriin. Edellytämme, että soveltuvan koulutuksen lisäksi hakijalla on kokemusta kehitysvammaisten hoito- ja/tai ohjaustyöstä. Päivätoiminnan ohjaajalta vaaditaan kykyä asiakkaan aitoon kohtaamiseen, kuuntelemiseen ja vuorovaikutukseen. Vaihtoehtoisten kommunikaatiomenetelmien tuntemus katsotaan eduksi.

Vakituinen työsuhde alkaa 1.9.2022, mutta työskentely on mahdollista aloittaa jo aikaisemmin vuosilomasijaisena. Haastattelut pidetään 10.8.2022. Työhaastatteluun valituille ilmoitetaan tarkempi ajankohta ja paikka erikseen hakuajan päätyttyä.

Koeaika on 6 kuukautta, työyhteisömme on savuton. Toimeen valitulla pitää olla tartuntatautilain mukainen rokotesuoja.

Meillä voit tehdä työsi hyvin. Työyhteisö ja esimies tukevat sinua vahvuuksiesi esiintuomisessa ja osaamisesi kehittämisessä.

Tule parhaaseen joukkoomme!

Toivomme ensisijaisesti sähköisiä hakemuksia. Kirjalliset hakemukset ja CV:n voi tarvittaessa toimittaa osoitteeseen: Sosiaali- ja terveyspalvelut, Tarja Huhtinen, PL 12 20781 Kaarina. Kirjaa kuoreen tehtävänimike. Kirjallisia hakemuksia ei palauteta, eikä mahdollisia muita liitteitä huomioida.

Lisätietoja

http://www.kaarina.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

1.7. saakka Toimintakeskuksen johtaja Henna Luoma p. 050 373 2628 tai henna.luoma@kaarina.fi
25. - 29.7. Vammaispalvelupäällikkö Liisa Kullanmäki, p 050 568 9724 tai liisa.kullanmaki@kaarina.fi
Muina aikoina jätäthän kysymyksesi sähköpostitse.

Lisätietoja

Kaarinan kaupunki, Sosiaali- ja terveyspalvelut, Perhe- ja sosiaalipalvelut, Monitoimikeskus Tikli

Kaarina on yli 35 000 asukaan kehittyvä elinvoimainen kaupunki Varsinais-Suomessa. Työllistämme noin 2000 eri alojen ammattilaista. Viimeisimmän työhyvinvointikyselymme mukaan 75 % työntekijöistämme suosittelisi meitä työnantajana. Tarjoamme hyvät koulutusmahdollisuudet ammatilliseen kehittymiseen. Paras paikka sinulle.


Osoite: Autoilijankatu 2, 20780 Kaarina
Kaarinan kaupunki - Rökfri arbetsplats Kaarinan kaupunki - Responsible employer

Rekommenderade jobb