Skip to main content
test
Ohjaaja, Nastola - Päijät-Hämeen sosiaali- ja terveysyhtymä

Päijät-Sotessa uudistamme rohkeasti alueen sosiaali- ja terveydenhuollon palveluja. Etsimme joukkoomme hyvinvoinnintekijöitä.

Haemme OHJAAJAA määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 15.8.2022-14.8.2023 Timpurintien palvelukotiin Lahden Nastolaan.

Ohjatun asumisen kehitysvammayksikkö sijaitsee Nastolan Rakokivessä lähellä palveluita ja hyvien linja-autoyhteyksien varrella. Yksikössämme on kolmikerroksinen kerrostalo, jossa on 25 asiakasta. Ohjaajia työskentelee 9. Esihenkilö ja sairaanhoitaja ovat yhteiset kilometrin päässä sijaitsevan Huokotien palvelukodin kanssa. Työ on 2-vuorotyötä, sisältäen aamu- ja iltavuoroja sekä viikonlopputyötä.

Etsimme iloiseen tiimiimme reipasta ohjaajan sijaista, jolla on hyvä asenne kehitysvammaisten asiakkaiden kanssa työskentelyyn ja työskentelyn kehittämiseen. Työskentelymme perustuu asiakaslähtöisyyteen ja asiakkaamme ovat tärkeässä roolissa toimintojemme suunnittelussa. Toivomme myös hyviä ja avoimia työyhteisön tiimityötaitoja huumoria unohtamatta.

Edellytämme sinulta lähihoitajan tutkintoa ja rekisteröitymistä JulkiSuosikkiin (Valvira) tai muuta vastaavaa aiempaa tutkintoa ja rekisteröitymistä JulkiTerhikkiin (Valvira) sekä tartuntatautilain 48 §:n ja 48a §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Päijät-Sotessa tarjoamme työntekijöillemme mittavat henkilöstöedut. Olemme mukana mm. Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelmassa, joka mahdollistaa elämän äkillisten muutosten huomioimisen. Tuemme kouluttautumista monin eri tavoin ja meillä on hyvät mahdollisuudet osallistua työkiertoon. Virkistäytymiseen voit hyödyntää monia suuren talon etuja, esimerkkeinä Holiday Clubin lomaedut, kuntotestit, liikuntaedut ja hyvinvointivalmennukset.

Kiinnostuitko? Kysy lisää!

Lisätietoja

https://paijat-sote.fi/toihin-meille/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Toimintayksikön esihenkilö Tarja Porala
puh. 044 729 7657
tarja.porala@phhyky.fi

Lisätietoja

Timpurintien palvelukoti

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä työskentelee 7000 ammattilaista ja olemme alueen suurin työnantaja. Olemme mukana Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelmassa.

Olemme savuton työpaikka. Yhdessä teemme parhaamme vuoden ympäri, joka päivä, joka ikinen sekunti. Tervetuloa joukkoomme!


Osoite: Timpurintie 6, 15550 Nastola

Rekommenderade jobb