Ohjaaja päivätoimintaan - Kymsote Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelut kuntayhtymä

Ohjaaja  päivätoimintaan - Kymsote Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelut kuntayhtymä

Tule ohjaajaksi autistien päivätoimintaryhmään Tuulisiltaan.

Toimintamme ja työtapamme kulmakivi on yksilöllinen ohjaus ja tuki.Tehtävämme on tukea ja auttaa asiakkaitamme selviytymään päivittäisistä tehtävistä ja tukea heitä itsemäärämisoikeuden ja osallisuuden toteutumisessa. Tämä tarkoittaa, että ohjaajamme työskentelevät yksilöllisen elämänsuunnittelun periaatteiden mukaisesti ja asiakkaiden voimavarat huomioiden. Tehtävämme on rohkaista ja kannustaa asiakkaitamme mielipiteiden ilmaisuun ja antaa tukea tunteiden käsittelyyn. Päivätoiminnassa työskentelemme sovittujen toimintatapojen mukaisesti yhdessä asiakkaan läheisten ja muiden sidosryhmien kanssa. Ohjaajana sinulla on vastuu omaltaosaltasi toiminna kehittämisestä ja vastuutehtävien toteuttamisesta. Työmme onnistuu kun työryhmällämme on hyvät vuorovaikutus- ja ihmissuhdetaidot.

Kelpoisuusvaatimus tehtävään on soveltuva sosiaali-/terveysalan/kasvatusalan ammatillinen perustutkinto tai kehitysvamma-alan ammattitutkinto. Tarvitset työssäsi lääkehoitoluvan.

Läs mer

http://www.kymsote.fi

Hanna Jokivuori, päivätoiminnan palveluesimies p. 020 6156647 hanna.jokivuori(at)kymsote.fi

Kymsote Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelut
Adress: 45740 Kuusankoski

Kymsote - Laadukkaat palvelut, hyvinvoiva maakunta
Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä Kymsote huolehtii 170 000 kymenlaaksolaisen terveydestä, hyvinvoinnista ja toimintakyvystä. Tuotamme terveys-, perhe-, sosiaali- ja ikääntyneiden palveluja. Tavoittelemme toiminnassamme parasta asiakaskokemusta ja panostamme ennaltaehkäiseviin, laadukkaisiin ja kustannustehokkaisiin palveluihin. Kymsote on Kymenlaakson suurin työnantaja, jonka palveluksessa on yli 5 700 henkilöä. Kymenlaaksossa meillä on ihmisen kokoinen arki: rehti tekemisen meininki, monipuoliset kehittymismahdollisuudet sekä luonnostaan vahva asuinympäristö.
Laadun tekee huippuammattilaiset.

Mer om arbetsgivaren