Skip to main content
test
Ohjaaja, Pappilanmäen palvelukoti, Pieksämäki - Vaalijalan kuntayhtymä

Merkityksellinen työ ja hyvät koulutusmahdollisuudet - katso avoimet työpaikat ja hae Vaalijalaan. Liity osaavaan yhteisöömme!

Haemme Pappilanmäen palvelukotiin Pieksämäelle 22.8.2022 klo 15.00 mennessä

OHJAAJAA

Pappilanmäen palvelukoti tarjoaa tehostettua palveluasumista kehitysvammaisille henkilöille Pieksämäellä. Palvelukodissa on 14 asiakaspaikkaa. Pappilanmäen palvelukodissa kunnioitetaan asiakkaiden yksilöllisiä tarpeita, voimavaroja ja itsemääräämisoikeutta. Palvelukodin työntekijät tukevat asiakkaiden vuorovaikutusta erilaisten kommunikaatiomenetelmien avulla. Ohjaajat toimivat asiakkaan tukena palvelukodilla ja vapaa-ajalla sekä tarvittaessa erilaisissa päivätoimintaympäristöissä. Kelpoisuusehtona ohjaajan tehtävään on sosiaali- tai terveysalan perustutkinto.

Eduksi katsomme kehitysvammahuollon ohjaus- ja hoitotyön sekä autismi- ja mielenterveystyön kokemuksen/osaamisen, sekä kommunikaatio- ja AVEKKI-osaamisen. Mikäli taitoja ei ole ennestään, koulutamme ko. osaamiseen henkilöstön täydennyskoulutuksilla.

Vaalijalassa toimii oma koulutuskeskus Myötätuuli, joka tarjoaa monipuolista lisäkoulutusta työntekijöille. Tarjoamme mahdollisuuden työssä tarvittavan osaamisen kehittämiseen (esim. kommunikaatiomenetelmät, AVEKKI-toimintatapamalli, autismiosaaminen, ohjaus- ja hoitotyön menetelmät). Vaalijalassa on käytössä työntekijöiden työhyvinvoinnin tukemiseksi Epassin tarjoamat laajat edut sekä kattavat työterveyshuollon palvelut. Meillä on käytössä uusille Vaalijalan työntekijöille rekrytointipalkkio; Epassisaldoon lisätään 100 €.

Arvostamme työyhteisötaitoja ja kehitysmyönteisyyttä.

Edellytämme valittavalta tartuntatautilain 48 a §:n mukaisen rokotussuojan osoittamista.

Vaalijalan toiminta siirtyy 1.1.2023 alkaen hyvinvointialueen toiminnaksi.

Aloitamme haastattelut jo hakuajalla, joten jätäthän hakemuksesi jo tänään!

Ensisijaisesti odotamme hakemuksia sähköisellä lomakkeella Kuntarekryn Hae työpaikkaa -linkin kautta. Hakemuksen ja CV:n ilman muita liitteitä voi myös toimittaa osoitteella Vaalijalan kuntayhtymä, Nenonpellontie 40, 76940 Nenonpelto. Kuoreen merkintä: Hakemus/ Pappilanmäen ohjaaja

Valitun tulee toimittaa Vaalijalan työterveyshuollon tekemä lausunto työhön sopivuudesta työsuhteen alettua kolmen kuukauden kuluessa. Koeaika on kuusi kuukautta.

Lisätietoja kuntayhtymästä ja Pappilanmäen palvelukodista www.vaalijala.fi

Pieksämäki 5.8.2022

Avopalvelujen johtaja
Kirsi Ruutala

Lisätietoja

https://www.vaalijala.fi/
https://www.vaalijala.fi/pieksamaki-pappilanmaki

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa Pappilanmäen palvelukodin johtaja Anne Kontro puh. 044 3899 625 tai anne.kontro@vaalijala.fi

Lisätietoja

Vaalijalan kuntayhtymä, Asumispalvelut, Pappilanmäen palvelukoti, Pieksämäki

Vaalijalan kuntayhtymä on Itä-Suomessa erityistä tukea tarvitsevien henkilöiden palveluja järjestävä palveluntuottaja. Se muodostuu Vaalijalan osaamis- ja tukikeskuksesta ja laajoista avopalveluista 16 paikkakunnalla.


Osoite: Ruustinnantie 1, 76130 Pieksämäki

Rekommenderade jobb