Ohjaaja, Perhetukikeskus - Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote

Ohjaaja, Perhetukikeskus

Ohjaajan tehtävä on Perhetukikeskuksessa Kiviharjuosastolla. Tämä osasto tarjoaa ympärivuorokautista lastensuojelun palvelua akuutteihin tilanteisiin. Osastolla on lapsia eripituisilla jaksoilla yksilöllisen tilanteen mukaan.

Lisäksi tehtävään kuuluu työskentely perhetukikeskuksen kokonaisuudessa. Tämä pitää sisällään työtehtäviä eri tiimeissä.

Kelpoisuutena ohjaajan tehtävään on sosiaali- ja terveysalan AMK tutkinto tai vastaavaa tutkinto. Työ on jaksotyötä ja työvuoroissa ollaan aamu-, ilta-, sekä yövuoroissa.

Tehtävään valitun on esitettävä lääkärin- tai terveydenhoitajantodistus terveydentilastaan ja rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittaman rikosrekisteriote. Valitulla tulee olla hygieniapassi ja ajokortti.

Tehtävässä on 4 kk koeaika.

Lisätietoja

http://www.eksote.fi

Leena Lehtimäki
Perhetukikeskuksen esimies
puh. 040 528 2744
leena.lehtimaki@eksote.fi
Sanna Tomppo
Perhetukikeskuksen vastaava ohjaaja
puh. 040 651 3088
sanna.tomppo@eksote.fi

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote, Perhe- ja sosiaalipalvelut
Osoite: Lappeenranta

130 000 syytä herätä aamuisin
Eksote tuottaa sosiaali- ja terveyspalvelut Lappeenrannassa, Imatralla ja lähikunnissa. Asukkaita on noin 130 000. Eksote on monien mahdollisuuksien työpaikka. Meitä eksotelaisia on kaikkiaan noin 5000 ja työskentelemme noin 250:llä eri ammattinimikkeellä. Toimipisteitä meillä on noin sata. Olemme savuton työpaikka.
Lappeenrantaan pääsee junalla Helsingistä 2 tunnissa ja Lahdesta tunnissa. Työn ja perheen tasapainottelu vaatii Lappeenrannan seudulla vähemmän jonglöörin taitoja kuin monissa suuremmissa kaupungeissa. Asuntotilanne on hyvä ja työmatkat sujuvat ilman ruuhkia.

Tutustu työnantajaan