test
Ohjaaja, pintakäsittely, Pori - Länsirannikon Koulutus Oy WinNova

WINNOVASTA SUUNTA ETEENPÄIN!

Etsimme pintakäsittelyalalle ohjaajaa vakituiseen työsuhteeseen Poriin. Työ alkaa 10.1.2022 tai sopimuksen mukaan.

Arvomme ovat yhteistyö, kehittäminen, turvallisuus, ihmisläheisyys ja palvelu. Winnovalainen kulttuuri muodostuukin vahvasta palvelu- ja turvallisuusasenteesta sekä yhteisestä tekemisestä ja verkostoitumisesta. Motivoitunut, osaava ja yhteisesti sovittuihin toimintaperiaatteisiin sitoutunut henkilöstö luo perustan terveelliselle, turvalliselle sekä viihtyisälle opiskelu-, työ- ja elinympäristöllemme.

Pintakäsittelyn ohjaajan tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää alan ajantasaista ja monipuolista käytännön osaamista, hyvää ohjausosaamista, kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä ammatillisen koulutusjärjestelmän tuntemista. Työssäsi pääset kohtaamaan eri ikäisiä opisekelijoita. Hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot sekä asiakaspalveluhenkisyys ovat ohjaajan tärkeitä ominaisuuksia.

Tehtävään valitulta edellytämme soveltuvaa ammatillista perustutkintoa tai vastaavaa aikaisempaa tutkintoa.

Organisaation tavoitteet saavutetaan yhdessä, siksi pidämme henkilöstöstämme huolen tarjoamalla ePassiFlex-sovelluksen, Wirike-henkilöstökerhon aktiviteetit, laajat työterveyspalvelut ja mahdolliseen etätyöhön lisäturvana vakuutuksen tapaturmien varalle.

Haluamme ottaa myös sinut terveelliseen ja turvalliseen työ- ja oppimisympäristöön. Siksi valittavalta henkilöltä vaadimme todistusta huumausainetestistä yksityisyyden suojasta työelämässä annetun lain 759/2004 mukaisesti ja rikostaustaotetta lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain 504/2002 mukaisesti. Työhöntulotarkastus ja huumausainetesti tehdään tehtävän jo alettua työterveyshuollossa, rikostaustaotteen hakee palkattava työntekijä itse.

Noudatamme palkkauksessa ja työehdoissa AVAINTES työehtosopimusta.
Tehtävässä on 6 kk koeaika.

Lisätietoja

http://www.winnova.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Juhani Nygren

Lisätietoja

Länsirannikon Koulutus Oy WinNova, Tekniikan alat, 61255100 Rakentaminen, energia ja prosessi

Länsirannikon Koulutus Oy WinNova järjestää toisen asteen ammatillista perus-, lisä- ja täydennyskoulutusta, oppisopimuskoulutusta sekä muuta ammatillista koulutusta. Työelämän kehittäminen on ammattikoulutuksen ohella keskeinen ydintehtävä.

WinNovan työelämälle suunnatuissa palveluissa yhdistyvät ammatillisen koulutuksen vahva osaaminen sekä pitkäaikainen kokemus yrityksille ja julkisen sektorin työyhteisöille tarjottavista koulutus- ja kehittämispalveluista.


Osoite: Professorintie 5, 28600 Pori

Rekommenderade jobb