Skip to main content
test
Ohjaaja psykiatrinen sairaala - Kymsote Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelut kuntayhtymä

Haemme ohjaajaa määräaikaiseen sijaisuuteen psykiatriseen sairaalaan ajalle 5.9-31.8.2023.

Kymenlaakson psykiatrinen sairaala vastaa alueen sairaalahoitoa vaativien psyykkisten sairauksien hoidosta. Sairaalassa on akuuttipsykiatriaan, vaativaan kuntoutukseen, geropsykiatriaan ja nuorisopsykiatriaan profiloituneita osastoja. Toimintamme perustuu laadukkaaseen potilastyöhön, vastuullisuuteen, moniammatilliseen yhteistyöhön, jatkuvaan oppimiseen ja ihmisarvon kunnioittamiseen.

Etsimme ohjaajaa, joka on valmis tarttumaan uusiin haasteisiin ja on kiinnostunut toimimaan psykiatrisessa sairaalassa. Ohjaaja toimii yhteistyössä moniammatillisen tiimin kanssa. Tehtävänä on vetää erilaisia luovan toiminnan ryhmiä sekä yksilö toimintoja kaikille osastoille. Tukea potilaiden toimintakykyä arjen toiminoissa. Järjestää sairaalaan yhteisöllisiä tapahtumia yhteistyössä muiden toimijoiden kanssa. Tehtävässä vaaditaan hyviä vuorovaikutustaitoja sekä itsenäistä ja kehittävää työotetta. Toivomme hakijalta kokemusta mielenterveys- ja päihdepotilaiden kanssa työskentelystä. Työ on arkityötä.

Tarjoamme työnantajana:
- Kilpailukykyisen palkan, joka nousee työvuosien karttuessa
- Vuosiloman, joka pitenee palveluvuosien kertyessä
- Hyvän perehdytyksen
- Monipuolisia tehtäviä osana osaavaa työyhteisöä
- Mahdollisuuden kehittää työtä
- ePassi- hyvinvointisovelluksen
- Kattavan koulutuskalenterin

Kymsotella sinun on mahdollista kasvaa alasi huippuosaajaksi!

Kelpoisuusehtona ovat terveydenhuollon ammattihenkilön pätevyys (esimerkiksi lähihoitaja) sekä soveltuva muu koulutus, joka antaa valmiudet toimia edellä mainitussa tehtävässä. Tehtävässä vaaditaan myös tartuntatautilain 48 a§ edellyttämää rokotussuojaa. Noudatamme koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.kymsote.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Palveluesimies Joonas Oikarinen, joonas.oikarinen@kymsote.fi puh. 040 489 8618
Palveluesimies Susanna Gilbert, susanna.gilbert@kymsote.fi puh. 044 223 1281

Lisätietoja

Kymsote Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelut

Kymsote - Laadukkaat palvelut, hyvinvoiva maakunta

Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä Kymsote huolehtii 160 000 kymenlaaksolaisen terveydestä, hyvinvoinnista ja toimintakyvystä. Tuotamme terveys-, perhe-, sosiaali- ja ikääntyneiden palveluja. Tavoittelemme toiminnassamme parasta asiakaskokemusta ja panostamme ennaltaehkäiseviin, laadukkaisiin ja kustannustehokkaisiin palveluihin. Kymsote on Kymenlaakson suurin työnantaja, jonka palveluksessa on noin 7000 henkilöä. Kymenlaaksossa meillä on ihmisen kokoinen arki: rehti tekemisen meininki, monipuoliset kehittymismahdollisuudet sekä luonnostaan vahva asuinympäristö.

Laadun tekee huippuammattilaiset.


Osoite: 45700 Kuusankoski

Rekommenderade jobb