Skip to main content
test
Ohjaaja, ryhmäkoti Kepolankoto Köyliö - Satakunnan sairaanhoitopiiri

Haluaisitko työskennellä Köyliössä ryhmäkoti Kepolankodossa, jossa asiakaslähtöinen arjen ohjaaminen ja hoitotyö on sinun työtäsi? Ryhmäkoti Kepolankoto on suunniteltu kodiksi henkilöille, jotka tarvitsevat erittäin vahvaa tukea asumisessaan sekä itsenäistymisen taitojen kehittymisessä.

Kepolankodossa työskentelet moniammatillisessa työryhmässä, jossa tehtävänäsi on ohjauksellisin keinoin tukea ja ylläpitää asiakkaan toimintakykyä. Toivomme sinulta näkemystä itsemääräämisoikeudesta ja kykyä löytää asiakkaan voimavaroja. Ohjaajana vastaat asiakkaan etuuksista, verkostoyhteistyöstä ja kirjallisista töistä asiakasasioissa, yhdessä tiimin kesken. Työn luonne on sekä ohjauksellista että hoidollista kolmivuorotyötä.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva sosiaalialalle suuntaava sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto: sosionomi (AMK), kuntoutuksen ohjaaja (AMK), geronomi (AMK) tai soveltuva opistoasteen tutkinto. Eduksi katsotaan kokemus kehitysvammatyöstä.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät SOTE sopimuksen mukaan. Haastateltavien on esitettävä alkuperäiset kelpoisuuden osoittavat todistukset ja henkilöllisyystodistus. Valinnoissa noudatamme neljän kuukauden koeaikaa.

Hakemus lähetetään sähköisesti Kuntarekry - järjestelmän kautta. Ilmoitus ja hakuohjeet löytyvät kokonaisuudessaan myös osoitteessa www.satasairaala.fi/rekry.
Hakuaikaa on jatkettu.

Sähköiseen hakuun liittyviä ohjeita:
Rekrytointipalvelut puh. 044 707 6979 tai 044 707 6980.

Edellytämme työntekijöiltämme tartuntatautilain (48 ja 48a §) mukaista rokotussuojaa.

Lisätietoja

https://www.satasairaala.fi/kehitysvammapalvelut/asumispalvelut/kepolankoto

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Ryhmäkodin esihenkilö Outi Priia puh. 044 707 9122 tai
Rekrytoija Sosiaalipalvelut Marika Paunu 050 473 5357
sähköpostitse etunimi.sukunimi@satasairaala.fi.

Lisätietoja

Sosiaalipalvelujen toimialue

Satakunnan sairaanhoitopiirin Satasairaala on erikoissairaanhoidon ja sosiaalipalvelujen järjestäjä ja tuottaja. Tarjoamme viihtyisän ja toimivan työympäristön ja työyhteisön, joka antaa mahdollisuuden haastaviin työtehtäviin ja ammattitaidon ylläpitämiseen. Työllistämme noin 3 700 henkilöä. Satasairaalan toimintaa on Porissa sekä useilla muilla Satakunnan paikkakunnilla. Satakunnan sairaanhoitopiiri on savuton työpaikka.


Osoite: Kuokkamaantie 5, 27710 Köyliö
Satakunnan sairaanhoitopiiri - Rökfri arbetsplats Satakunnan sairaanhoitopiiri - Vi satsar på orientering

Rekommenderade jobb