Skip to main content
test

Omaatko kohtaamisen taidon? Oletko joustava ja innostut kehittämisestä? Jos koet omaksesi työn, missä pääset työskentelemään asiakkaiden yksilöllisyyttä kunnioittaen, niin hae töihin meille!

Meillä Pudasjärven perhepalveluissa, alaikäisten maahanmuuttajien perheryhmäkodilla, on avoinna määräaikainen ohjaajan toimi. Omaohjaajuus työmenetelmänä ohjaa vahvasti työtämme ja omaohjaajat vastaavat nuorten asioiden oikea-aikaisesta täytäntöönpanosta sekä verkostoyhteistyöstä. Lisäksi työtehtäviin kuuluvat nuorten tavoitteellinen ohjaus arjessa, koulunkäynnin tukeminen ja harrastuksiin kannustaminen sekä perheryhmäkodin arjen pyörittäminen muuttuvissa tilanteissa. Perheryhmäkoti tarjoaa kodin seitsemälle 13-17 vuotiaita nuorelle, sekä ohjauksen 6 tukiasukkaalle.

Tarjoamme hyvän perehdytyksen sekä tiiviin ja eteenpäin menevän työyhteisön, jossa et tunne olevasi yksin. Työssäsi sinua tukevat kollegat, vastaava-ohjaaja Tiia sekä perheryhmäkodin johtaja Tarja.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun lain 817/2015 2 §:n mukainen nimikesuojattu; sosionomi (AMK) -tutkinto tai yhteisöpedagogi (AMK) -tutkinto. Arvostamme kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon, paineensietokykyä, joustavuutta ja vahvaa aikuisuutta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Kokemus maahanmuutto-/ lastensuojelutyöstä katsotaan eduksi. Ajokortti on välttämätön, koska työhön kuuluu paljon asiointikäyntejä Ouluun ja lähiseudulle.

Edellytämme valittavalta rekisteröitymistä Valviran Suosikki-/Terhikki -ammattihenkilörekisteriin. Valitun on ennen valinnan vahvistamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Määräaikainen työsuhde haettavana seuraavalle ajanjaksolle:
25.7.2022-30.6.2023.

Meidän työntekijämme tekevät työtä, jolla on merkitys. Työntekijät ovat tärkein voimavaramme, joten panostamme koulutukseen ja työhyvinvointiin. Olemme edelläkävijöinä ottamassa käyttöön mm. verkkokauppatyylisesti toimivan työhyvinvointitarjottimen.
Meillä on mielenkiintoisia ja monipuolisia tehtäviä, joissa voit kehittyä ja kasvaa ammatillisesti - olitpa sitten kokenut tai vasta aloittanut. Tarjoamme moniammatillisen työyhteisön tuen, kilpailukykyisen palkkauksen sekä kattavat etätyömahdollisuudet. Me huomioimme vahvuutesi ja pääset itse vaikuttamaan työnkuvaasi. Rahanarvoisia etuja ovat mm. lounasetu sekä ePassi liikunta- ja kulttuuripalvelujen hyödyntämiseen. Olemme savuton työyhteisö.

Lisätietoja

http://www.oulunkaari.com

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa perheryhmäkodin johtaja Tarja Hemmilä, tarja.hemmila@oulunkaari.com p. 0408266615

Lisätietoja

Oulunkaaren kuntayhtymä, Pudasjärven perhepalvelut, maahanmuuttajien perheryhmäkoti

Oulunkaaren kuntayhtymän jäsenkuntia ovat Ii, Pudasjärvi, Simo, Utajärvi ja Vaala. Kuntayhtymä järjestää alueensa sosiaali- ja terveyspalvelut. Lisäksi Oulunkaari tarjoaa jäsenkunnille elinkeinopalveluja sekä seudullisen kuntapalvelutoimiston kautta talous-, henkilöstö- ja tietopalveluja. Panostamme voimakkaasti uusiin toimintamalleihin, teknologian hyödyntämiseen ja sähköiseen asiointiin. Organisaatiossamme työskentelee yli 1200 osaajaa. Oulunkaari on savuton työpaikka.


Osoite: Ritolantie 8 B, 93100 Pudasjärvi
Oulunkaaren kuntayhtymä - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb