Skip to main content
test
Ohjaaja - Social-och hälsovårdssektorn

Hei lähihoitaja! Olisitko kiinnostunut ohjaajan työstä lastensuojelun vastaanoton osastolla? Olet ehkä jo kokenut lastensuojelun tekijä tai haluat lisää kokemusta lastensuojelusta ja sijaishuollosta? Pystyt olemaan aikuisena nuorelle, tekemään kuntouttavaa ja arvioivaa lastensuojelutyötä nuorten kanssa ja toimit sujuvasti työryhmässä? Meillä olisi sinulle työtä.

Nuorten vastaanoton kokonaisuus muodostuu Kallion, Herttoniemen ja Malminkartanon lastensuojelun vastaanottolaitosten osastoista. Palvelumme on ympärivuorokautista ja päivystysluonteista vastaanottotyötä ja arviointitoimintaa 13-17-vuotiaiden nuorten parissa.

Haemme nyt lähihoitajaa (tai vastaava tutkinto) ohjaajan sijaisuuteen Herttoniemen vastaanottoon, osasto Siriukseen. Siriuksessa on 6 paikkaa 13-17-vuotiaille nuorille.Työtäsi on ohjaajan monipuoliset tehtävät osana 9 henkilön moniammatillista työryhmää. Sijaisuus alkaa mahdollisimman pian ja määräaikaisuus on 12.12.2023 asti.

Vastaanottotyössä sijoitukset ovat kestoltaan lyhytaikaisia ja nuoret ovat pääosin kiireellisesti sijoitettuina. Osastojakson aikana vastataan nuoren kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista ja turvallisuudesta. Työskentelyyn kuuluu myös nuoren, perheen sekä vastuusosiaalityöntekijän kanssa tehtävä lapsen ja perheen tilanteen sekä tuen tarpeen arviointi ja kartoitus.

Olet etsimämme henkilö, jos haluat tarjota tukeasi elämän käännekohdassa oleville nuorille ja heidän läheisilleen. Arjen perustana toimii turvallinen aikuisjohtoinen arki, jossa nuoren ja perheen tuen tarpeita arvioidaan moniammatillisen työryhmän johdolla.

Työssä onnistumista tukevat ymmärrys nuorten maailmasta sekä kyky tunnistaa erilaisia voimavaroja. Asiakkaamme toivovat työntekijöiltä rehellisyyttä, rauhallisuutta ja aikaansaavuutta. Asiakkaamme ovat paljon eri palveluita tarvitsevia, mikä edellyttää ohjaajilta nopeaa ja hallittua osastotilanteen ja lapsiryhmän kokonaistilanteen hahmottamista sekä oman työn koordinointitaitoja.

Tarjoamme sinulle hyvien koulutus- ja kehittymismahdollisuuksien lisäksi suuren työnantajan henkilöstöedut, kuten työmatkasetelit, kaupunkipyöräedun, henkilöstökassan jäsenyyden sekä alennuksia kulttuuri- ja liikuntapalveluihin. Sinulla on myös mahdollisuus hakea eri puolilla kaupunkia sijaitsevia työsuhdeasuntoja sekä viettää esimerkiksi kesälomasi henkilöstön omalla virkistyssaarella.

Kelpoisuusehto:

Tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto, lähihoitaja tai muu soveltuva tutkinto.

Tehtävässä edellytetään rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito. Muu kielitaito luetaan tehtävässä eduksi.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Tehtävässä edellytetään rikostaustaotteen esittämistä (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002).

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Lisäksi edellytämme:

Tehtävässä edellytetään LOP/LOVe LOP-lääkeluvan hyväksytty suorittaminen viimeistään koeajan kuluessa.

Luemme eduksi:

Kokemuksen lastensuojelun sijaishuollossa työskentelystä ja lastensuojelulain tuntemuksen. Arvostamme vahvaa ammatillisuutta ja hyviä yhteistyötaitoja.

Tutustu työnantajaan
  • Sosiaali-, terveys- ja pelastustoimiala, Perhe- ja sosiaalipalvelut, Lastensuojelu ja perhesosiaalityö, Lastensuojelun ja perhesosiaalityön palvelut, Nuorten vastaanotto
  • TyöpaikkaMääräaikainen
  • SOTE-01-33-23
  • 6.2.2023 - 12.12.2023
  • 2430,47€
  • 16.1.2023 - 3.2.2023 16:00
  • KuntaSosiaalialan muut tehtävätHelsinkiUusimaa

Yhteystietomme

Lastenkodin johtaja Hannele Moisio, p. 09 310 43378

Lisätietoja

Sosiaali-, terveys- ja pelastustoimiala, Perhe- ja sosiaalipalvelut, Lastensuojelu ja perhesosiaalityö, Lastensuojelun ja perhesosiaalityön palvelut, Nuorten vastaanotto

Stadin sote on Suomen suurin ja alan johtava toimija ja uudistaja. Rakennamme yhdessä sote-palveluja, jotka kansalaiset haluavat valita jatkossakin. Palvelujemme saatavuus ja asiakaskokemus, vaikuttavuus, tuottavuus sekä henkilöstökokemus paranevat vauhdilla. Kaikkein haavoittuvimpien ihmisryhmien tarpeisiin ja palveluihin kiinnitetään erityistä huomiota.


Osoite: Niittaajankuja 2, 00810 Helsinki

Rekommenderade jobb