Ohjaaja tai lähihoitaja kehitysvammahuoltoon

Etsimme oma-aloitteista ohjaajaa tai lähihoitajaa kesätyöhön, ajalle 1.6.2021 - 8.8.2021 tai sopimuksen mukaan. Ohjaaja tai lähihoitaja työskentelee palvelusuhteen, alkaessa Silvonrinteen asumispalveluyksikössä, joka on kehitysvammaisten ympärivuorokautista asumispalvelua kahdessa eri ryhmäkodissa. Asukkaita asumisyksikössä on yhteensä 17 ja lisäksi tuetaan samassa kerrostalossa asuvia tukiasukkaita.

Työ sisältää perushoitotyötä ja asukkaiden ohjaamista arjessa. Työtä tehdään pääasiassa työparin kanssa. Asukkaisen kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista huolehtimista ja asukkaiden asioiden hoitoa yhdessä asukkaan kanssa. Yhteistyötä omaisten ja muiden yhteistyötahojen kanssa.

Edellytämme sitoutumista vähintään aamu- ja iltavuoroihin sekä viikonloppu työhön, työ on 2- tai 3- vuorotyötä. Arvostamme kehitysvamma-alan osaamista ja lääkehoidon sekä perushoitotyön osaamista. Odotamme sinulta hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, joustavuutta ja aktiivista työotetta.

Kelpoisuusvaatimuksena on laillistettu sosionomi tai muu soveltuva sosiaali- ja terveysalan korkeakoulututkinto tai soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto esim. lähihoitaja tai muu vastaava tutkinto.
(laki sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain 817/2015 mukainen pätevyys sekä lähihoitajien kohdalla sama laki ja asetus 153/2016 tai laki terveydenhuollon ammattihenkilöistä 559/1994 ja asetus 564/1994). Tehtävään kelpoisten hakijoiden puuttuessa myös ohjaajan tai lähihoitajan opiskelijat huomioidaan haussa. Lisäksi edelly-tämme tartuntatautilain (48§) mukaista rokotussuojaa ja hygieniapassia.

Työsuhteen täyttämisessä noudatetaan 1 kuukauden koeaikaa. Työ on 2- tai 3-vuorotyötä, muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti.

Alkuperäiset työ- ja tutkintotodistukset esitetään haastattelussa.

Tutustu työnantajaan

vastaava ohjaaja Katri Lehtonen, puhelin: 040 1335723, sähköposti: etunimi.sukunimi@pirkkala.fi

Pirkkalan kunta
Osoite: Pirkkala, 33960 Pirkkala

Pirkkala on yli 19 000 asukkaan kunta, joka työllistää noin 1400 henkilöä. Pirkkala sijaitsee Pirkanmaalla, Tampereen kaupunkiseudulla. Tilastojen mukaan Pirkkala on Suomen vetovoimaisin kunta, jonka asukasluku on 2000-luvulla kasvanut nopeimmin suhteessa väkilukuun. Ikärakenteeltaan nuoressa kunnassa asuu paljon lapsiperheitä, ja väestö on maan kolmanneksi koulutetuinta.

Kuntien asukastyytyväisyystutkimuksessa Pirkkala on sijoittunut viime vuosina kärkikolmikkoon. Tästä kuuluu kiitos henkilöstöllemme, josta haluamme pitää hyvää huolta. Mukavan kokoinen organisaatio antaa työnteolle mielekkäät puitteet, joissa pääset kehittämään osaamistasi. Pirkkalan kunnan arvot – välittäminen, vastuullisuus, yhteisöllisyys ja luovuus – näkyvät arjessamme.

Pirkkalan kunta tarjoaa työntekijöilleen monia etuja, kuten esimerkiksi tukea liikuntaharrastuksiin, työkyvyn ylläpitämiseen ja omaehtoiseen opiskeluun. Olemme savuton työpaikka.

Suggested jobs