Omnia hakee ohjaajaa talotekniikan alalle 1.10. 2020 alkaen.

Ohjaajan tarkoituksena on varmistaa opiskelijan oppimista ja tukea heidän toimintakykyään erilaisissa oppimisympäristöissä sekä niihin liittyvissä muissa toiminnoissa yhteistyössä opettajien ja sidosryhmien kanssa. Tavoitteena on lisätä opiskelijoiden hyvinvointia ja opintojen läpäisyä.

Tehtävässä korostuu vuorovaikutus- ja työyhteisötaidot laajan asiakas- ja yhteityöverkon kautta.

Tehtävä edellyttää soveltuvaa toisen asteen tutkintoa (LVI-alan koulutus) sekä vaadittavia alakohtaisia kortteja (Tuli- ja työturvallisuuskortti ja hätäensiapu). Nämä on mahdollisuus suorittaa myös työn ohessa. Lisäksi tehtävä edellyttää siihen liittyvien järjestelmien, koneiden ja välineiden käyttötaitoa sekä B-luokan ajokorttia.

Palvelussuhteessa sovelletaan koeaikaa.

Tehtävään valitun on esitettävä lain 504/2002 mukainen rikostaustaote.

Lisätietoja

http://www.omnia.fi

Tutustu työnantajaan

Koulutuspäällikkö Heikki Alakiikonen p. 046 851 5164

Koulutus- ja opiskelijapalvelut
Osoite: Upseerinkatu 11, 02600 Espoo

Tehtävänämme on edistää kansalaisten osallisuutta, osaamista ja hyvinvointia sekä alueen kuntien, yhteisöjen ja yritysten elinvoimaa. Palveluyksikkömme ovat Koulutus- ja opiskelijapalvelut, Elinvoima- ja työllisyyspalvelut sekä Konsernipalvelut.

Omniassa työskentelee noin 900 ammattitaitoista ja työtään arvostavaa eri alan asiantuntijaa ja ammattilaista. Innostamme eri-ikäisiä ja erilaisia ihmisiä oppimaan uutta. Vuosittain meillä on n. 35 000 opiskelijaa ja lähes 3000 yrityskumppania rakentamassa kestävää tulevaisuutta. Uuden oppimisen palo on tärkeää myös henkilökunnallemme.