Ohjaaja / Tampereen asumispäivystys ja asumisyksikkö

Tampereen asumispäivystys ja asumisyksiköihin (TASTU) kuuluu asumispäivystyksen lisäksi vuokra-asumista tehostetussa palveluasumisessa, palveluasumisessa ja tukiasumisessa. Talossa on myös muutama laitoskuntoutuspaikka (Viisikko). Asumispäivystyksen palvelut ovat tarkoitettu asunnottomille tamperelaisille. Asunnoton henkilö voi saapua palveluihin ympäri vuorokauden, myös päihtyneenä. Vuokra-asumiseen ja laitoskuntoutukseen tullaan suunnitellusti asiakasohjauksen ohjaamana.

Haemme vakituiseen toimeen ohjaajaa.

Ohjaajan tehtävänkuvaan kuuluu asiakkaan ohjaus, opastus, järjestyksen ylläpito sekä asiakkaan terveyteen liittyvät seikat. Tehtävä on ihmissuhdetyötä, joka perustuu jatkuvaan ihmisten väliseen vuorovaikutukseen ja yhteistyöhön. Työ on 3-vuorotyötä.

Kelpoisuusvaatimuksena on lain 817/2015 mukainen pätevyys lähihoitajan tutkinto ja lisäksi suuntautuminen mielenterveys- ja päihdetyöhön tai muulla tavoin hankittu vastaava osaaminen. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotesuojaa.

Eduksi katsotaan työkokemus päihde- ja mielenterveystyöstä, erityisesti ohjaus- ja hoitotyöstä sekä ryhmätoiminnan ohjauksesta.

Valitulta edellytetään LOVe- Lääkehoidon osaaminen verkossa -verkkotestin hyväksytty suorittaminen ennen työsuhteen alkamista.

Hakuaika päättyy 27.11.2020.

Lisätietoja tehtävästä antaa osastonhoitaja Sirpa Kuisti, p. 040 806 2207 ja osastonhoitaja Tanja Miettinen,
p. 044 486 3705, sähköpostitse etunimi.sukunimi(at)tampere.fi.

Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat TampereRekrystä puh. 040 806 3184.

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.tampere.fi
https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja tehtävästä antaa osastonhoitaja Sirpa Kuisti, p. 040 806 2207 ja osastonhoitaja Tanja Miettinen,
p. 044 486 3705, sähköpostitse etunimi.sukunimi(at)tampere.fi.

Tampereen kaupunki, Tampereen asumispäivystys ja asumisyksikkö
Osoite: Väkipyöränkatu 9, 33720 Tampere

Tampereen kaupunki on Pirkanmaan suurin työnantaja. Rakennamme yhdessä Tampereen kaupunkia noin 14 500 työntekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi.

Kaupungin tekemisessä näkyy kumppanuus- ja kehittämiskulttuuri, jossa johtaminen on mahdollistavaa, henkilöstö kehittää ja yhteisöllisyys on vahvaa. Osallistumme vuosittain Vastuullinen Kesäduuni -kampanjaan ja olemme sitoutuneet toteuttamaan sen periaatteita jokapäiväisessä työssämme ympäri vuoden. Kampanjan ja kaupungin periaatteita ovat muun muassa hyvä hakijakokemus sekä oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus.

Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!

Tampereen kaupunki - Rökfri arbetsplats