Ohjaaja (Toimintakeskus Keto)

ESSOTE hakee ohjaajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Kangasniemen Toimintakeskus Ketoon 9.11.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Toimintakeskus Keto järjestää kehitysvammaisten erityishuoltolain mukaista päivä- ja työtoimintaa kehitysvammaisille asiakkaille. Lisäksi Keto järjestää työtoimintaa mielenterveyskuntoutujille sosiaalihuoltolain perusteella. Työtoiminnan tarkoituksena on ylläpitää ja edistää asiakkaiden toimintakykyä sekä tukea ja edistää heidän selviytymistään ja osallisuuttaan.

Ohjaajan työtehtäviin sisältyy alkuvaiheen kartoitukset, suunnitelmien teko ja niiden päivittäminen. Päivittäiset työtehtävät sisältävät arkielämän taitojen tukemista, kädentaitojen ja viriketoiminnan ohjausta, ravitsemusohjausta, lääkehoitoa ja hoidollisia tehtäviä. Kädentaitojen ohjaaminen edellyttää osaamista kädentaidoissa, kuten askartelu, neulominen ja kudonta. Ohjaamisessa korostuu sekä yksilö että ryhmäohjaamisen taidot asiakasryhmän erityispiirteet huomioiden.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on sosionomin (AMK) tutkinto (laki sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista 272/2005). Lisäksi edellytetään LOVE-lääketenttien hyväksytyksi suorittaminen. Eduksi luetaan aikaisempi kokemus kehitysvammaisten kanssa työskentelystä ja ryhmäohjaus taidot.

Hakemukset toimitetaan ensisijaisesti sähköisellä lomakkeella työpaikkailmoituksen alareunassa olevasta hae työpaikkaa - linkistä tai te-palvelut.fi sivustolla näkyvän linkin kautta. Hakemukseen tulee liittää pdf-tiedostona haettavaan tehtävään kelpoisuuden osoittava tutkintotodistus. Ulkomailla suoritetuista tutkinnoista ja työtodistuksista tulee olla viralliset suomenkieliset käännökset. Palvelussuhteen ehdot ja tehtäväkohtainen palkka määräytyvät KVTES:n ja tehtävän vaativuuden arviointijärjestelmän mukaisesti. Valitun tulee esittää vaadittava lausunto työhöntulotarkastuksesta. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Palvelussuhteessa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.essote.fi

Tutustu työnantajaan

Palveluesimies Ritva Berg, puh. 0403598706, sähköposti: ritva.berg@essote.fi.
Käytämme sähköistä viestintää rekrytointiprosessin eri vaiheissa. Hakemuksen tekniseen täyttämiseen liittyvissä kysymyksissä ohjeita voit kysyä ohjelman pääkäyttäjiltä: Hannele Muhonen, puh. 040 359 7980 tai Juuli Pulkkinen, puh. 040 359 8683.
Työpaikkahakemuksen Työkokemus-kohtaan merkitään tällä hetkellä voimassa olevan työsuhteen päättymispäiväksi hakuajan päättymispäivä.

Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen ky.
Osoite: Otto Mannisen tie 88, 51200 Kangasniemi

Essote on Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä, joka tuottaa Mikkelin, Hirvensalmen, Juvan, Kangasniemen, Mäntyharjun, Pertunmaan ja Puumalan kunnan sosiaali- ja terveyspalvelut sekä erikoissairaanhoidon. Lisäksi kuntayhtymä tuottaa Pieksämäen ja Joroisten erikoissairaanhoidon palvelut.

Tarjoamme kattavasti eri erikoisalojen palveluja ja toimimme opetussairaalana. Meillä on myös mahdollista toimia laaja-alaisesti perusterveydenhuollon sekä sosiaalialan työtehtävissä.

Tuemme työntekijöiden ammatillista kehittymistä koulutuksen ja työnohjauksen avulla. Tarjoamme mielenkiintoisia työtehtäviä osaavassa työyhteisössä ja nykyaikaisessa työympäristössä. Lisäksi tarjoamme työntekijöillemme ePassi-edun (liikunta/ kulttuuri). Ammattilaisia kuntayhtymässä työskentelee yli 3500.

Etelä-Savo sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella Saimaan äärellä. Vireästä maakunnasta löytyy monipuoliset harrastusmahdollisuudet. Asuntoja löytyy helposti niin keskustan sykkeestä kuin maaseudun rauhasta. Mikkelin keskussairaala sijaitsee kaupungin keskustassa ja lyhyen kävelymatkan päässä matkakeskuksesta.

Olet lämpimästi tervetullut työskentelemään kanssamme!