Ohjaaja - Tammerfors stad

Ohjaaja - Tammerfors stad

Lupiini on Orivedellä sijaitseva päiväaikaisen toiminnan yksikkö, jossa on reilu 20 kehitysvammaista asiakasta.
Haemme ohjaajaa vakituiseen toimeen. Ohjaajan tehtäviin kuuluu Lupiinissa asiakkaiden yksilöllinen ohjaaminen, tukeminen ja auttaminen päivittäisissä toiminnoissa. Tehtäviin kuuluu erilaisten ryhmien vetäminen, suunnittelu ja järjestäminen yhteistyössä muun työryhmän ja asiakkaiden kanssa. Yhteistyö erilaisten verkostojen kanssa on tärkeää. Lisäksi keskeisiä tehtäviä ovat asioiden dokumentointi asiakastietojärjestelmään ja muu tiedottaminen esim. sosiaalisessa mediassa.
Kelpoisuusvaatimuksena on laillistettu sosiaalialan tai nimikesuojattu sosiaali- ja terveysalan ammattihenkilö. Edellytämme työntekijältä vahvaa asiakaslähtöistä, itsenäistä ja kehittämismyönteistä työotetta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Lisäksi edellytämme hygieniapassia ja Love-LOP lääkehoitokokonaisuuden suoritusta hyväksytysti ennen työsuhteen alkua.
Työ on päivätyötä ja alkaisi 29.7.2019.
Lisätietoja tehtävästä antaa johtava ohjaaja Jaana Laurikka, puh. 040 806 4973 ja palvelupäällikkö Marjaana Räsänen, puh. 040 800 4712.
Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotesuojaa.
Palkkaus ja muut ehdot määräytyvät yleisen kunnallisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaan.
Tampereen kaupungin työntekijänä sinulla on oikeus ison organisaation etuihin, kuten työterveyshuoltoon ja vakuutuskassan etuuksiin. Kaupunki myös tarjoaa mahdollisuuden harrastaa liikuntaa ja kulttuuria etusetelin avulla. Näiden lisäksi tarjoamme hyvät koulutusmahdollisuudet monialaiseen ja ammatilliseen yhteistyöhön ja kehittämiseen.
Hakuaika päättyy 27.5.2019.
Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.
Hakijoiden toivotaan jättävän hakemuksensa sähköiseen IMURI -rekrytointijärjestelmään, mutta hakemuksen voi lähettää myös joko sähköpostitse rekrytointi(at)tampere.fi tai postitse osoitteeseen Tampereen kaupunki, Kirjaamo, PL 487, 33101 Tampere. Kirjekuoreen ja hakemukseen on merkittävä haettavan tehtävän nimike ja viitekoodi.
IMURIn käyttöohjeet löytyvät sivulta www.tampere.fi/tyo/tyonhakijalle/avoimet-tyopaikat ja lisätietoa hakemisesta saat TampereRekrystä, puh. 040 806 3184.
Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.
 

Läs mer

https://www.tampere.fi/tyo/tyonhakijalle/avoimet-tyopaikat.html

  • Kehitysvammaisten avopalvelut/Lupiini
  • Jobb
  • tre-1-207-19
  • 14.5.2019 - 27.5.2019 23:59
  • TammerforsBirkaland

johtava ohjaaja Jaana Laurikka, puh. 040 806 4973 ja palvelupäällikkö Marjaana Räsänen, puh. 040 800 4712.

Kehitysvammaisten avopalvelut/Lupiini
Adress: Tampere

Tampere tunnetaan rohkeudestaan uudistua. Ei ole sattumaa, että Tampere on vuodesta toiseen Suomen toivotuin asuinpaikka, halutuin opiskelukaupunki ja suosituin matkailukohde. Täällä on maan pysyvimmät työntekijät, korkein teknologia alan osaaminen sekä vahva innovaatiokyky. Tampereen kaupunki haluaa olla entistä enemmän uuden liiketoiminnan mahdollistaja ja kumppani yrityksille.
Tampereen kaupunki on myös monien mahdollisuuksien työnantaja. Yhteensä kaupungin palveluksessa on noin 15 000 työntekijää noin 900 ammattinimikkeellä

Mer om arbetsgivaren