Ohjaaja, Tuki-Ovi Nakkila

Haluatko työskennellä ohjaajana Nakkilassa ja olla kehittämässä tukiasumista?
Tuki-Ovi tarjoaa asiakaslähtöistä ja kuntouttavaa asumista erityisryhmille asiakkaiden omassa kodissa Nakkilassa ja lähikunnissa. Toimipiste sijaitsee aivan Nakkilan keskustan tuntumassa samalla tontilla Arantilankodon asumisyksikön kanssa.

Ohjaajan tehtäväkuvaan kuuluu asiakkaan kokonaisvaltainen huomioiminen. Itsemääräämisoikeuden kunnioittaminen ja tuettu päätöksenteko kuuluvat oleellisena osana arjen työhön. Työryhmä laatii yhdessä asiakkaan kanssa yksilöllisen suunnitelman, jossa asetetaan erilaisia tavoitteita uusien asioiden oppimiseksi tai jo opittujen taitojen ylläpitämiseksi. Työyhteisön tuki on vahva ja työtä tehdään tiiviissä yhteistyössä asukkaiden koko verkoston kanssa. Työ vaatii vahvoja organisointitaitoja, sekä kyvyn yksintyöskentelyyn asiakkaan omassa kodissa. Työ on 2-vuorotyötä, myös viikonloppuisin.

Kelpoisuusvaatimuksena ohjaajan tehtävään on soveltuva sosiaalialalle suuntaava sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto: sosionomi (AMK), kuntoutuksen ohjaaja (AMK), geronomi (AMK) tai soveltuva opistoasteen tutkinto. Eduksi katsotaan työkokemus kehitysvammahuollosta.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Toimeen valitun on esitettävä hyväksyttävä rikosrekisteriote viimeistään 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista. Toimessa noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa.

Hakemus lähetetään sähköisesti Kuntarekry - järjestelmän kautta. Ilmoitus ja hakuohjeet löytyvät kokonaisuudessaan myös osoitteessa www.satasairaala.fi/rekry. Haastateltavilta tarkastetaan alkuperäiset kelpoisuuden osoittavat tutkintotodistukset ja henkilöllisyystodistus.

Sähköiseen hakuun liittyviä ohjeita: Rekrytointipalvelut puh. 044 707 6979 tai rekrytointi@satasairaala.fi.

Edellytämme työntekijöiltä tartuntatautilain (48 §) mukaista rokotussuojaa.

Lisätietoja

https://www.satasairaala.fi/kehitysvammapalvelut/asumispalvelut/tuki-ovi

Tutustu työnantajaan

vs. asumisyksikön esimies Janne Mäki-Petäjä,
puh. 044 707 9100 tai
rekrytoija sosiaalipalvelut Marika Paunu 050 473 5357
etunimi.sukunimi@satasairaala.fi

Sosiaalipalvelujen toimialue
Osoite: Kirkkokatu 19, 29250 Nakkila

Satakunnan sairaanhoitopiirin Satasairaala on erikoissairaanhoidon ja sosiaalipalvelujen järjestäjä ja tuottaja. Tarjoamme viihtyisän ja toimivan työympäristön ja työyhteisön, joka antaa mahdollisuuden haastaviin työtehtäviin ja ammattitaidon ylläpitämiseen. Työllistämme noin 3 600 henkilöä. Satasairaalan toimintaa on Porissa sekä useilla muilla Satakunnan paikkakunnilla. Satakunnan sairaanhoitopiiri on savuton työpaikka.