Skip to main content
test
Ohjaaja, Tuomarilan perhetukikeskus - Esbo stad

Haemme kahta ohjaajaa Tuomarilan perhetukikeskukseen. Puro-osaston toiminta muuttuu ympärivuorokautiseksi perhekuntoutukseksi. Tule kanssamme kehittämään osaston toimintaa ja luomaan uutta!

Tuomarilan perhetukikeskus tarjoaa avohuollon tukitoimena perhekuntoutusta Espoolaisille lapsiperheille. Kuntouksen tavoitteena on lasten kasvuolosuhteiden turvaaminen, vanhempien tukeminen kasvatustehtävässä ja perheen omien voimavarojen vahvistaminen. Tuomarilaan pääsee helposti junalla sekä busseilla.

Ohjaajan työtehtävänä on vastata asiakastyön suunnittelusta, ohjauksesta ja arvioinnista sekä osallistua aktiivisesti oman työn ja ammatillisuuden kehittämiseen. Tehtäviin kuuluu asiakastyötä perheiden vastuutyöntekijänä sekä työryhmän jäsenenä. Työ on läsnäoloa perheen arjessa, ohjaamista, mallintamista ja tilanteiden reflektointia yhdessä perheen ja työryhmän kanssa.

Meillä on käytössä erilaisia menetelmiä esim. Hoilei, MIM- arviointimenetelmä sekä paljon erilaisia perhetyön menetelmiä. Purossa on asunnot neljälle perheelle. Asiakkaana on erilaisia perheitä, joissa voi olla lapsia vauvasta teini-ikäisiin.

Kuntoutusjaksot suunnitellaan ja toteutetaan yhdessä perheen kanssa lapsen erityistarpeet huomioiden. Työtä tehdään kolmessa vuorossa arkisin ja viikonloppuisin.

Tarjoamme monipuolisen ja haastavan työnkuvan hyvässä työyhteisössä, jossa tukena ovat esimies ja tiimi sekä perheterapeutti ja toimintaterapeutti. Ulkopuolinen työnohjaus on säännöllistä. Etsimme lastensuojelun ammattilaista, joka sopii osaksi innovatiivista joukkoamme ja uskoo positiivisen vuorovaikutuksen voimaan.

Työpaikan nimi ja osoite: Tuomarilan perhetukikeskus, Puro-osasto, Talkoorinne 3, 02760 Espoo.
Työaika: 38 h 45 min / viikko, jaksotyö
Tehtävä on vakinainen.

Kelpoisuusvaatimukset: Tehtävään soveltuva ammattikorkeakoulututkinto (esim. sosionomi) tai aikaisempi opistoasteinen tutkinto.

Tehtävässä edellytetään kokemusta lasten ja perheiden kanssa työskentelystä, ymmärrystä lastensuojelun prosesseista, motivaatiota uuden oppimiseen ja työn kehittämiseen. Hyvää kirjaamiskykyä ja ajokorttia.

Tehtävään valitulle teetetään Espoon kaupungin päihdeohjelman mukainen huumausainetestaus sekä tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote. Lisäksi tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa sekä tartuntatautilain 55 §:n mukainen terveydentilan selvitys keuhkotuberkuloosista.

Arvostamme kokemusta lastensuojelusta, kokemusta vauvaperheiden kanssa työskentelystä, erilaisten perhetyön/arviointmenetelmien osaamista ja kielitaitoa.

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys. Meillä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, liikunta- ja työmatkaetu sekä apua vuokra-asunnon hankintaan). Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView/"

Lisätietoja

https://www.instagram.com/espoonlastensuojelu/

Tutustu työnantajaan
  • Espoon kaupunki, Hyvinvoinnin ja terveyden toimiala, Perhe- ja sosiaalipalvelut, Lapsiperheiden erityispalvelut, Lastensuojelun erityispalvelut
  • TyöpaikkaVakinainenKokoaikatyöVuorotyöTyösuhde
  • ESPOO-02-1005-22
  • 1.9.2022 tai sopimuksen mukaan
  • 2461,01 €/kk + yleiskorotus 2 %
  • Sopimusala: SOTE Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimus
  • 25.7.2022 - 15.8.2022 15:45
  • KuntaSosiaalialan muut tehtävätSosiaalialaEspooUusimaa

Yhteystietomme

Tehtävästä lisätietoja antaa palveluesimies Anne Rättyä, 8.8.22 alkaen, anne.rattya@espoo.fi, puh. 050 5963618.

Lisätietoja

Espoon kaupunki, Hyvinvoinnin ja terveyden toimiala, Perhe- ja sosiaalipalvelut, Lapsiperheiden erityispalvelut, Lastensuojelun erityispalvelut

Lastensuojelu on osa perhe- ja sosiaalipalveluja. Pidämme tärkeänä asiakaslähtöisyyttä, varhaista tukea ja moniammatillista työskentelyä. Kehitämme lastensuojelua yhdessä asiakkaiden ja muiden perhepalvelujen toimijoiden kanssa.


Osoite: Talkoorinne 3, 02760 Espoo
Espoon kaupunki - Rökfri arbetsplats Espoon kaupunki - Ansvarig sommararbetsgivare

Rekommenderade jobb