Skip to main content
test
Ohjaaja,Turku Tehostettu kunt.yks.Teppo - Varsinais-Suomen hyvinvointialue

Hei sinä sosiaalialan ammattilainen!

Varsinais-Suomen hyvinvointialueen Tehostettu perhekuntoutusyksikkö, Teppo, etsii työkaveriksi sosiaalialan ammattilaista osaksi moniammatillista ja osaavaa tiimiämme. Yksikkö tarjoaa avohuollon lastensuojelun tukipalveluita, jossa asiakkaana on koko perhe. Olemme osa Mäntymäen perhetukikeskuksen lastensuojelun kokonaisuutta.

Meille asiakkaiksi tulevilla perheillä on usein kriisiytynyt elämäntilanne tai jokin muu tehostetun tuen tarve. Perheellä on madollisuus muuttaa kuntoutusasuntoomme, jolloin työskentely on päivittäistä tai vaihtoehtoisesti kuntoutustyötä tehdään intensiivisesti perheen omaan kotiin, perheen tarpeet huomioiden. Yksikössämme työskentelee ohjaajia, erikoissairaanhoitaja ja toimintaterapeutti. Lisäksi apunamme ovat Mäntymäen perhetukikeskuksen sosiaalityöntekijä ja lastenpsykiatrinen konsultaatio.

Työskentelyämme ohjaa suhdeperustaisuus ja systeemisyys. Työskentelymme perusta on mentalisaatio-ja kiintymyssuhdeperustainen arviointi ja kuntoutus.

Ohjaajan työ Tepossa on moniammatillista tiimi- ja verkostotyötä, jossa lapsi on työn keskiössä. Pyrimme toiminnallamme vahvistamaan lapsen näkökulmaa ja asemaa perheessä. Käytämme työskentelyssä hyödyksi monia eri menetelmiä ja omaa osaamistamme. Työryhmänä arvostamme vuorovaikutustaitoja, itseohjautuvuutta, kuuntelemisen taitoa, sekä kykyä empaattiseen kohtaamiseen ja asioiden puheeksi ottamiseen. Aikaisempi kokemus lastensuojelutyöstä luetaan hakijan eduksi.

Odotamme innolla tapaamistasi, joten haethan heti!

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva sosiaali- ja terveydenhuollon korkeakoulututkinto tai aikaisempi opistotasoinen tutkinto.


Varhan työntekijät saavat valita itselleen mieluisan työsuhde-edun kolmesta vaihtoehdosta, jotka painottuvat eri tavoin liikunta-, hyvinvointi-, kulttuuri-, työmatka- ja/tai lounasedun kesken.

Varsinais-Suomen hyvinvointialueelle virkaan/työsuhteeseen valitulta pyydetään satunnaisesti huumausainetodistus.

Tehtävään valitulta vaaditaan, että hän toimittaa itseään koskevan, lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) tarkoittaman rikosrekisteriotteen.

Lisätietoja

http://varha.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Sari Eskola, johtaja, sari.eskola@varha.fi p. 050 3257772
Marjut Saarela, vastaava ohjaaja, marjut.saarela@varha.fi p. 040 6280420
Hakemuksen jättäminen: Hakemus tulee jättää sähköisen hakulomakkeen kautta. Jos et pysty tekemään sähköistä hakemusta, voi paperihakemuksen toimittaa postitse osoitteella VSHVA, Kirjaamo, PL 52, 20521 Turku

Lisätietoja

Varsinais-Suomen hyvinvointialue, SOTE-palvelut, Sosiaali- ja vammaispalvelut, Sijaishuoltoyksiköt ja perhehoito, Omat sijoitusyksiköt, Omat sijoitusyksikät, Mäntymäen perhetukikeskus

Varsinais-Suomen hyvinvointialue (Varha) on yksi Suomen suurimmista työnantajista. Me 23 000 Varsinais-Suomen sosiaali-, terveys- ja pelastusalan tekijää turvaamme, parannamme ja pelastamme – hyvinvointia yhdessä, joka päivä.

Tarjoamme merkityksellistä työtä kaupunkien, maaseudun, saariston ja meren rikastamalla uniikilla alueella. Yliopistollisessa ja kaksikielisessä työyhteisössämme on lähes 800 eri ammattinimikettä.

Toimimme keskeisten arvojemme mukaisesti – ystävällisesti ammattitaidolla, arvostavan yhdenvertaisesti ja vastuullisen vaikuttavasti. #hyvintekijät


Osoite: Kaskenkatu 13 ja Kunnallissairaalantie 36, 20700 Turku

Rekommenderade jobb