Ohjaaja, Vaativat Vammaispalvelut / Liuskallion asumisyksikkö Mynämäki

Ansök senast  9.6.2024 23:59

Hei sinä kehitysvammatyöstä kiinnostunut sosionomi (tai fysioterapeutti/toimintaterapeutti/sairaanhoitaja), tule osaavaan joukkoomme Liuskallion asumisyksikköön Mynämäelle!

Haemme vakituista asumisen ohjaajaa Liuskallion asumisyksikköön Mynämäelle.

Miten olisi grillibileet, elokuvailta, valokuvasuunnistus, levyraati, bingo tai joogahetki meidän asukkaiden kanssa? Pyöräretki side-by-side pyörällä, asukaspalaverit, synttärit, kesäjuhlat, retket torille, elokuviin tai kahvilaan? Kiinnostaako aktiviteettien suunnittelu ja toteutus yhdessä muun henkilökunnan kanssa? Meillä olisi paikka juuri sinulle!

Tarjoamme sinulle hyvän mahdollisuuden käyttää osaamistasi monipuolisesti. Toivomme sinun olevan aktiivinen ja innostunut kehittämään työtäsi osana tiimiä asukkaidemme hyvän elämän varmistamiseksi. Liuskallion asumisyksikössä työskentelet kaksivuorotyössä ja työvuorot painottuvat arkipäiviin. Asukkaamme ovat vaikeasti vammaisia ja ohjaajan työhön kuuluu myös asukkaiden hoitotyötä. Ohjaajana työtehtäviisi kuuluu:
- ylläpitää asukkaiden aktiivista arkea
- huolehtia hyvästä hoidosta
- toiminnan suunnittelua
- kommunikaatioasioita
- yksilöllisten suunnitelmien ja viikkostruktuurien tekoa
- tarvittaessa toimia esimiehen sijaisena.

Kodikkaan yksikkömme asukkaina on 14 aikuista kehitysvammaista, jotka tarvitsevat arjessaan monenlaista apua, hoivaa ja tukea. Tarjoamme ympärivuorokautista autettua asumista 11 asukkaalle sekä tuettua asumista omissa asunnoissa 3 nuorelle kehitysvammaiselle. Yksi asukaspaikka on varattu lyhytaikaiseen asumiseen ja asumisvalmennukseen. Liuskallio sijaitsee maaseudulla Mynämäen keskustan tuntumassa, yksikkö on perustettu 2017 ja tilat ovat uudet ja esteettömät. Meitä on täällä lähihoitajia, ryhmäavustaja, yksi asumisen ohjaaja ja yksi sairaanhoitajan paikka. Teemme töitä sen eteen, että asiakkaamme saavat elää omannäköistä elämää - tule sinäkin työskentelemään innostavaan työyhteisöömme!

Voit tutustua yksikkömme arkeen Instagramissa nimellä Liuskallion asumisyksikkö.

Meillä on autonominen työvuorosuunnittelu, joten pääset itse vaikuttamaan omiin työvuoroihisi ja sovittamaan työtä ja omaa elämääsi saumattomasti yhteen. Meillä on aikaa tehdä työ hyvin.

Eduksi katsomme kokemuksen kehitysvammatyöstä sekä innokkuuden ja kiinnostuksen alaa kohtaan. Erilaisten kommunikaatiomenetelmien ja tukiviittomien osaaminen on hyödyksi. Tärkeintä on kuitenkin ymmärrys ja halu oppia erilaisuudesta - tarvitset avointa asennetta ja reipasta työotetta.

Työ alkaa sopimuksen mukaan. Haastattelut voidaan aloittaa jo hakuaikana.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva sosiaali- ja terveydenhuollon korkeakoulututkinto tai aikaisempi opistotasoinen tutkinto.

Varhan työntekijöille tarjotaan työsuhde-etuna 250 euroa Smartum plus -palvelun kautta käytettäväksi liikuntaan, hyvinvointiin tai kulttuuriin.

Noudatamme tartuntatautilain 48§ mukaisia vaatimuksia työntekijöiden rokotussuojasta, joka koskee sosiaalihuollon ja terveydenhuollon toimintayksiköiden asiakas- ja potilastiloissa työskenteleviä.

Varsinais-Suomen hyvinvointialueelle virkaan/työsuhteeseen valitulta pyydetään satunnaisesti huumausainetodistus.


Läs mer

http://varha.fi

Kontaktuppgifter

Palveluvastaava Heli Tepponen p 040 4854565 (arkisin klo 09-15), heli.tepponen@varha.fi

Hakemuksen jättäminen: Hakemus tulee jättää sähköisen hakulomakkeen kautta.

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Olemme noin 23 000 asiantuntijan työpaikka – yksi maamme suurimmista työnantajista. Me huolehdimme siitä, että kaikki alueemme puoli miljoonaa ihmistä saavat tarvitsemansa sosiaali- ja terveyspalvelut sekä turvaamme pelastustoimen. Teemme töitä kaikkia koskettavien tärkeiden asioiden parissa! Me olemme #hyvintekijät! Läs om arbetsgivare