Ohjaaja, Vakka-Suomen lastenkoti Turku

Ansök senast  23.6.2024 23:59

Haemme kesätyöntekijää Vakka-Suomentien avohuollon yksikköön!

Vakka-Suomentien avohuollon yksikkö on ympärivuorokautinen lastensuojeluyksikkö avohuollon sijoitetuille nuorille.

Ohjaajan tehtävänkuvaan kuuluu nuoren kasvun ja kehityksen kokonaisvaltainen suunnitelmallinen ja tavoitteellinen hoito, kasvatus ja kuntoutus. Työskentelemme tiiviisti yksikölle luomamme prosessikuvauksen mukaan perheiden kanssa.

Jos olet kiinnostunut lastensuojelusta ja nuorten parissa työskentelystä, olet etsimämme henkilö. Jos omaat hyvät vuorovaikutustaidot, ja nuorten kohtaaminen on sinulle se juttu, niin tervetuloa töihin Vakkikseen.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva sosiaali- ja terveydenhuollon korkeakoulututkinto tai aikaisempi opistotasoinen tutkinto. Otamme myös haussa huomioon myös sosionomiopiskelijat sekä lähihoitajat, joilla on lastensuojelusta työkokemusta.

Tehtävään valitulta vaaditaan, että hän toimittaa itseään koskevan, lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) tarkoittaman rikosrekisteriotteen.

Toivomme, että sinulla on ajokortti.

Haluamme edistää tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden toteutumista ja arvostamme monimuotoisuutta työyhteisössämme. Toivomme hakijoiksi eri-ikäisiä, eri sukupuolia olevia sekä kieli-, kulttuuri- tai muihin vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä.


Läs mer

http://varha.fi

Kontaktuppgifter

Lisätietoja voi kysyä suoraan yksiköstä alla olevasta puhelinnumerosta,

Iida Herne

iida.herne@varha.fi

040 358 0892

Hakemuksen jättäminen: Hakemus tulee jättää sähköisen hakulomakkeen kautta.

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Olemme noin 23 000 asiantuntijan työpaikka – yksi maamme suurimmista työnantajista. Me huolehdimme siitä, että kaikki alueemme puoli miljoonaa ihmistä saavat tarvitsemansa sosiaali- ja terveyspalvelut sekä turvaamme pelastustoimen. Teemme töitä kaikkia koskettavien tärkeiden asioiden parissa! Me olemme #hyvintekijät! *** Vi är en arbetsplats för cirka 23 000 experter – en av de största arbetsgivarna i vårt land. Vi ser till att alla en halv miljon människor inom vårt område får de social- och hälsovårdstjänster de behöver och vi tryggar räddningsväsendet. Vi arbetar med viktiga frågor som berör alla! #ViGörEttGottJobb Läs om arbetsgivare