Ohjaaja vanhuspalveluihin - Jyväskylän kaupunki

Ohjaaja vanhuspalveluihin

Tule kehittämään entistä monialaisempaa kotihoitoa! Haemme nyt Jyväskylän kaupungin vanhuspalveluihin

OHJAAJAA

toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Ohjaajan tehtävä sijoittuu kotihoitoon. Ohjaajana työskentelet kotihoidon asiakastyössä painottuen erityistä tukea tarvitsevien asiakkaiden tukemiseen (mielenterveys- ja päihdeasiakkaat, yksinäiset yms.). Ohjaajana työhösi kuuluu asiakkaiden asioiden selvittelyyn liittyvät tehtävät kuten Kelan hoitotukihakemusten ja SAS-hakemusten valmistelu, omaishoitoyhteistyö, huoli-ilmoitusten käsittely ja yhteistyö sosiaalityön kanssa edunvalvonta-asioissa. Lisäksi toimit kotihoidon tiimien tukena palveluohjauksellisissa asiakasasioissa. Koordinoit vapaaehtoistyötä ja toimit tukena asiakkaan toiminnallisen arjen vahvistamisessa. Aamupäivisin työ painottuu asiakastyöhön.

Meillä on mukavat työkaverit ja lähiesimiesten tuki on taattu. Vaikka työtä tehdään myös yksin, ei työ ole yksinäistä - pääset osaksi moniammatillista työryhmää, jossa on tekemisen meininki. Ohjaajan tehtävä on uusi ja sillä vahvistetaan kotihoidon moniammatillista osaamista. Tehtävässä pääsetkin kehittämään uutta tehtävänkuvaa ja työn sisältö kokonaisuudessaan tarkentuu vuoden 2019 aikana.

Kelpoisuusehtona on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto (esim. sosionomi, geronomi) tai aiempi opistoasteen tutkinto. Sinulla tulee olla kokemusta hoitotyöstä sekä vanhuspalveluiden tuntemusta. Odotamme Sinulta erinomaisia vuorovaikutustaitoja, joustavuutta ja kykyä itsenäiseen harkintaan. Olet myös kiinnostunut moniammatillisen työn kehittämisestä ikäihmisten parissa. Tehtävä edellyttää myös kykyä ymmärtää ja tunnistaa asiakkaan sosiaalisen toimintakykyyn, turvattomuteen ja elämänhallintaan liittyviä haasteita.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (KVTES). Tehtävässä noudatetaan jaksotyöaikaa.

Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian. Tehtävässä on koeaika. Tehtävässä edellytetään lääkeosaamista (LOP/LOVE) tai sen hyväksyttyä suorittamista heti työsuhteen alussa.

Haastattelut voidaan aloittaa jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi pikaisesti.

Jyväskylän kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.jyvaskyla.fi

Palveluesimies Mari Tami, puh. 014 266 3651
Palveluesimies Päivi Huttunen, puh. 014 266 2446
Palvelupäällikkö Kirsi Santama, puh. 014 266 3912
Sähköposti: etunimi.sukunimi@jkl.fi

Vanhuspalvelut
Osoite: Jyväskylä

Lähes 142 000 asukkaan vireä ja nuorekas Jyväskylä on muuttajien suosikki. Viihtyisä asuinympäristö, luonto, tiivis kaupunkikeskusta, erinomaiset opiskelumahdollisuudet ja monimuotoinen kulttuuri- ja vapaa-ajantarjonta luovat hyvän elämän puitteet. Vietä elämäsi parasta aikaa Jyväskylässä, keskellä Suomea!

Tutustu työnantajaan