Omnia hakee ohjaajaa veneenrakennusalalle.

Ohjaaja ohjaa ja tukee yhteistyössä ammatillisen opettajan ja muun henkilöstön kanssa opiskelijan oppimista ja opiskelua osana ammatillista kasvua ja elämänhallintaa. Ohjaaja tukee osaltaan opiskelijoiden opetuksellisten tavoitteiden saavuttamista sekä toimii opiskelijoiden tukena eri tavoin.

Tehtävä painottuu veneenrakennuksen opiskelijoiden ohjaukseen, mutta kyseeseen voivat tulla muidenkin teknisten alojen, kuten sähkö- ja automaatioalan sekä rakennusalan opiskelijoiden ohjaustehtävät.

Tehtävä edellyttää soveltuvaa toisen asteen koulutusta (veneenrakennusala/muu tekninen ala) sekä alan työkokemusta. Lisäksi edellytetään kokemusta ammatillisen koulutuksen toimintaympäristöstä teknisillä aloilla.

Lisäksi tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää ohjaus-, vuorovaikutus - ja yhteistyötaitoja, oma-aloitteisuutta ja kykyä toimia muuttuvissa tilanteissa.

Palvelussuhteessa sovelletaan koeaikaa.

Tehtävään valitun on esitettävä lain 504/2002 mukainen rikostaustaote.


Lisätietoja

http://www.omnia.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Seija Ronimus, p. 040 126 4819, seija.ronimus@omnia.fi; Jukka Henttu, p. 043 824 4207, jukka.henttu@omnia.fi

Lisätietoja

Koulutus- ja opiskelijapalvelut

Tehtävänämme on edistää kansalaisten osallisuutta, osaamista ja hyvinvointia sekä alueen kuntien, yhteisöjen ja yritysten elinvoimaa. Palveluyksikkömme ovat Koulutus- ja opiskelijapalvelut, Elinvoima- ja työllisyyspalvelut sekä Konsernipalvelut.

Omniassa työskentelee noin 900 ammattitaitoista ja työtään arvostavaa eri alan asiantuntijaa ja ammattilaista. Innostamme eri-ikäisiä ja erilaisia ihmisiä oppimaan uutta. Vuosittain meillä on n. 35 000 opiskelijaa ja lähes 3000 yrityskumppania rakentamassa kestävää tulevaisuutta. Uuden oppimisen palo on tärkeää myös henkilökunnallemme.


Osoite: Purotie 6, 02400 Kirkkonummi

Rekommenderade jobb