Ohjaaja, yötyö - Päijät-Hämeen sosiaali- ja terveysyhtymä

Ohjaaja, yötyö - Päijät-Hämeen sosiaali- ja terveysyhtymä

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä uudistamme rohkeasti alueen sosiaali- ja terveydenhuollon palveluja. Etsimme joukkoomme hyvinvoinnintekijöitä.

Haemme OHJAAJAA (lähihoitaja) vakituiseen työsuhteeseen vaikeavammaisten asumisyksikköön Aarrekotiin, Lahteen. Työ on pääasiallisesti yötyötä.

Aarrekodin palveluasuminen on tarkoitettu vaikeavammaisille henkilöille, jotka vammansa tai sairautensa vuoksi tarvitsevat toisen henkilön apua vuorokauden eri aikoina. Avustat asukkaita arjen askareissa yksilöllisesti, heidän tarpeidensa mukaisesti. Tehtäviäsi ovat asukkaan kokonaisvaltainen tukeminen, yksilöllinen ohjaaminen ja avustaminen arjessa.

Olemme aktiivinen kehittäjä palvelutuottajana ja muokkaamme rohkeasti vammaispalvelujen asumiseen liittyviä palveluja kohtaamaan tulevat haasteet jo etunojassa. Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta aktiivista kehittämisasennetta, hyvää paineensietokykyä sekä sujuvia vuorovaikutustaitoja.

Edellytämme sinulta lähihoitajan tutkintoa ja rekisteröitymistä JulkiSuosikkiin (Valvira) tai muuta vastaavaa aikaisempaa tutkintoa ja rekisteröitymistä JulkiTerhikkiin (Valvira). Tehtävässä edellytetään myös tartuntatautilain 48 §:n edellyttämä rokotussuojaa sekä hygieniapassia.

Kiinnostuitko? Kysy lisää ja liity huippujengiin!

Läs mer

http://www.phhyky.fi/rekry
http://www.facebook.com/phhyky

Aarrekodin esimies
Jere Takala
p. 044 4163206

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä, Perhe- ja sosiaalipalvelut, Vammaispalvelut, Asumispalvelut, Aarrekoti
Adress: Hinaajakatu 2, 15140 Lahti

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä työskentelee 7000 ammattilaista ja olemme alueen suurin työnantaja. Olemme mukana Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelmassa.
Olemme savuton työpaikka. Yhdessä teemme parhaamme vuoden ympäri, joka päivä, joka ikinen sekunti. Tervetuloa joukkoomme!

Mer om arbetsgivaren