Ohjaaja, yötyö - Turun kaupunki, Hyvinvointitoimiala

Ohjaaja, yötyö

Ohjaaja työskentelee Mäntymäen perhetukikeskuksen Tehostetun kotiinpäin tehtävän työn työryhmässä. Arviointi -ja kuntoutusjaksolla perheet asuvat osittain osastolla intervallijaksolla. Yöohjaajan tehtäviin kuuluu ohjaajan tehtävät asiakaslähtöisessä, suunnitelmallisessa ja intensiivisessä arviointi-ja muutostyössä sekä akuuttien kriisien työstäminen ja tilanteiden selvittely, yhteistyö perheen verkostojen, avohuollon työntekijöiden ja muiden viranomaisten kanssa, raportointi, dokumentointi ja mahdollisten rajoituspäätösten tekeminen. Ohjaaja työskentelee pääsääntöisesti yövuorossa.

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi opistoasteinen koulutus.

Eduksi luetaan myönteinen, positiivinen, energinen ja joustava työote. Odotamme hakijalta hyviä tiimityö-ja vuorovaikutustaitoja. Työskentelyä tukee kyky hallita prosessia kokonaisuutena, oma-aloitteisuus ja itseohjautuvuus. Eduksi luetaan myös halu kehittää työtä ja tuoda uusia näkemyksiä.

Sari Eskola, johtaja, p. 050 325 7772
Marjut Saarela, vastaava ohjaaja, p. 040 628 0420
Minna Louni p. 040 643 1083
Hakemuksen jättäminen: Paikkaa haetaan sähköisesti kohdasta Hae työpaikkaa.

Turun kaupunki, Hyvinvointitoimiala, Perhe- ja sosiaalipalvelut, Perhe- ja sosiaalipalvelut, Mäntymäen jalkautuva perhetyö
Osoite: Luolavuorentie 1, 20810 Turku

Tule tekemään tulevaisuuden Turkua.
Turussa tehdään tänäänkin lisää historiaa. Viihtyisä ja karismaattinen yliopistokaupunki uudistuu ja kasvaa rohkeasti, tavoitteena kaupunkilaisten elämisen laadun ja elinkeinoelämän menestyksen edistäminen kestä-vällä tavalla.
Turun kaupunki on alueensa suurin työllistäjä, jolla on noin 11 000 osaavaa ja ammattitaitoista työntekijää monipuolisissa tehtävissä.
Turun kaupunki on savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan