Skip to main content
test
Ohjaajaa ryhmäkoti Kuusi, Pori - Satakunnan sairaanhoitopiiri

Vahvistamme ryhmäkoti Kuusen osaamista ohjaajalla!

Oletko hakemamme henkilö? Haluaisitko työskennellä ryhmäkoti Kuusessa, jossa asukaslähtöinen arjen ohjaaminen ja hoitotyö ovat sinun työtäsi? Ryhmäkoti Kuusi on suunniteltu kodiksi niin ikääntyville, muistisairaille kuin liikuntarajoitteisille kehitysvammaisille.

Ryhmäkoti Kuusen ohjaajana työskentelet moniammatillisessa työryhmässä, jossa tehtävänäsi on ohjauksellisin keinoin tukea ja ylläpitää asukkaan toimintakykyä. Toivomme sinulta näkemystä itsemääräämisoikeudesta ja kykyä löytää sekä vahvistaa asukkaan voimavaroja. Eduksi osaamisessasi katsomme vaihtoehtoisten kommunikaatiomenetelmien hallinnan ja mielenkiinnon viriketoiminnan ohjaamiseen. Ohjaajana koordinoit asukkaan palveluohjaukseen liittyviä tehtäviä, verkostoyhteistyötä sekä dokumentointia. Työn luonne on sekä ohjauksellista, että hoidollista kolmivuorotyötä.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva sosiaalialalle suuntaava sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto: sosionomi (AMK), kuntoutuksen ohjaaja (AMK), geronomi (AMK) tai soveltuva opistoasteen tutkinto. Eduksi katsotaan kokemus kehitysvammatyöstä.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät SOTE-Sopimuksen mukaan. Haastateltavien on esitettävä alkuperäiset kelpoisuuden osoittavat todistukset ja henkilöllisyystodistus. Valinnoissa noudatamme neljän kuukauden koeaikaa.

Hakemus lähetetään ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekry - järjestelmän kautta. Ilmoitus ja hakuohjeet löytyvät kokonaisuudessaan myös osoitteessa www.satasairaala.fi/rekry. Haku on julkaistu uudelleen.

Sähköiseen hakuun liittyviä ohjeita:
Rekrytointipalvelut puh. 044 707 6979 tai 044 707 6980.

Edellytämme työntekijöiltämme tartuntalain (48 ja 48 a §) mukaista rokotussuojaa.

Lisätietoja

https://www.satasairaala.fi/kehitysvammapalvelut/asumispalvelut/kuusi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Ryhmäkoti Kuusen esihenkilö Sanna Mansikka-Kärki puh. 044 707 9237 tai Sosiaalipalvelut rekrytoija Marika Paunu 050 473 5357
etunimi.sukunimi@satasairaala.fi

Lisätietoja

Sosiaalipalvelujen toimialue

Satakunnan sairaanhoitopiirin Satasairaala on erikoissairaanhoidon ja sosiaalipalvelujen järjestäjä ja tuottaja. Tarjoamme viihtyisän ja toimivan työympäristön ja työyhteisön, joka antaa mahdollisuuden haastaviin työtehtäviin ja ammattitaidon ylläpitämiseen. Työllistämme noin 3 700 henkilöä. Satasairaalan toimintaa on Porissa sekä useilla muilla Satakunnan paikkakunnilla. Satakunnan sairaanhoitopiiri on savuton työpaikka


Osoite: Yläruukintie 19, 28610 Pori
Satakunnan sairaanhoitopiiri - Rökfri arbetsplats Satakunnan sairaanhoitopiiri - We Invest in Orientantion

Rekommenderade jobb