Ohjaajaksi Päivänkiertoon Kuopioon

Ansök senast  27.5.2024 12:00

Hei sosiaali- ja terveysalan ammattilainen! Vahvistamme henkilöstöämme ohjaajalla (1) kehitysvammaisten asumisyksikkössä, joka aloittaa toimintansa toukokuun lopussa Kuopion Kortejoella. Tarjolla on nyt monipuolinen ja mielenkiintoinen tehtävä!

Haemme Päivänkierron asumisyksikköön lämminhenkistä ja osaavaa ohjaajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 3.6.2024 alkaen tai sopimuksen mukaan. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana!

Keitä olemme ja millaiseen työhön etsimme tekijää?

Uudistunut yksikkömme aloittaa toimintansa toukokuun lopussa kauniissa maalaismiljöössä Kuopion Kortejoella, vain puolen tunnin ajomatkan päässä Kuopiosta/ Siilinjärveltä. Päivänkierto sijaitsee muuttoon saakka Siilinjärvellä Vattuahontiellä.

Päivänkierto on 18-paikkainen asumispalveluyksikkö, jossa toteutetaan ympärivuorokautista palveluasumista kehitysvammaisille asiakkaille. Ammattitaitoinen henkilöstömme on asiakkaiden apuna ja tukena ympärivuorokauden. Toiminta-ajatuksenamme on tarjota laadukasta hoivaa, huolenpitoa ja ohjausta kodikkaassa ja turvallisessa asuinympäristössä aikuisille kehitysvammaisille asiakkaille elämänkaaren loppuun saakka.

Ohjaajana tehtäväsi on asukkaiden kokonaisvaltaisen perushoidon, huolenpidon ja ohjauksen toteuttaminen yhteistyössä muun henkilöstön kanssa hoito- ja palvelusuunnitelman mukaisesti. Ohjaajan tehtäviin kuuluu myös päiväaikaisen toiminnan järjestäminen. Ohjaajana tuet ja autat asiakkaita osallistumaan arjen toimintoihin kokonaisvaltaisesti kuntouttavaa ja ohjaavaa työotetta hyödyntäen. Työ on kolmivuorotyötä.

Odotuksemme tulevalle kollegalle?

Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja, joustavutta sekä kykyä työskennellä itsenäisesti muuttuvissa tilanteissa. Toivomme sinulta innostuneisuutta kehitysvammaisten ja ikääntyneiden hoitotyötä kohtaan. Odotamme ohjaajalta myös kunnioittavaa asennetta ja ihmisarvoa ja tasa-arvoisuutta asiakkaita kohtaan sekä kunnioitusta asiakkaiden itsemääräämisoikeutta kohtaan.

Jos sinua kiinnostaa kehitysvammaisten aikuisten ja ikääntyneiden parissa työskentely osana moniammatillista tiimiä ja mahtavaa työyhteisöä, olet juuri etsimämme henkilö!

Mitä tarjoamme sinulle?

Monipuolisen ja mielenkiintoisen työn innovatiivisessa ja kehittyvässä työyksikössä, jossa esihenkilö ja työyhteisö ovat tukenasi. Panostanne työhyvinvointiin ja henkilöstön tukemiseen. Henkilöstöllä on mahdollisuus vaikuttaa myös työvuosuunnitteluun. Lisäksi tarjoamme hyvän perehdytyksen, koulutusmahdollisuudet, tyhy toimintaa sekä ammattitaitoiset ja kehitysmyönteiset työkaverit. Työhyvinvoinnin tueksi käytössäsi on Epassi-etu (kulttuuri, liikunta ja hyvinvointi) sekä työterveyshuollon palvelut ja tietysti tyhy-toimintaa.

Palkkaus toteutuu SOTE-sopimuksen mukaan 2500€/kk + lisät. 1.6.2024 alkaen palkka on 2556,75€/kk + lisät.

Kiinnostuitko tästä työstä?

Kelpoisuusehtona sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava aikaisempi tutkinto (laki sosiaalihuollon ammattihenkilöistä 2015/817, §3; laki terveydenhuollon ammattihenkilöistä 1994/559, §2) sekä rekisteröityminen sosiaali- ja terveysalan lupa- ja valvontaviraston (Valviran) ylläpitämään ammattihenkilörekisteriin.

Liity ammattitaitoiseen joukkoomme, jossa osaamistasi arvostetaan.

Muuta huomioitavaa:

-Noudatamme tartuntatautilain 48 § mukaisia säännöksiä ja suositamme kaikille asiakastehtävissä työskenteleville
työntekijöillemme lain mukaista rokotussuojaa.
-Pohjois-Savon hyvinvointialueelle työsuhteeseen valitulta pyydetään satunnaisesti huumausainetodistuksen
esittämistä.
-Työsuhteessa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Olemme sydämen asialla.
Kuuntele sydäntäsi ja tule töihin Pohjois-Savon hyvinvointialueelle!

Kontaktuppgifter

Palveluesihenkilö Mervi Nykänen, p. 044 7401 699, mervi.nykanen@pshyvinvointialue.fi

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Pohjois-Savon hyvinvointialue tarjoaa pelastustoimen, sosiaalihuollon ja terveydenhuollon palvelut Pohjois-Savon jokaiselle asukkaalle. Kuopion yliopistollinen sairaala tarjoaa erikoissairaanhoitoa ja vastaa noin miljoonan suomalaisen vaativasta erikoissairaanhoidosta Itäisellä yhteistyöalueella. Meitä on jo lähes 13 000 hyvinvointialueen ammattilaista, tule mukaan rakentamaan huomisen hyvinvointia Pohjois-Savoon! Läs om arbetsgivare