Ohjaajaksi palvelukotiin Kuopion Saaristokaupunkiin

Ansök senast  28.5.2024 12:00

Tule meille tiimipeluriksi hyvään työyhteisöön, pääset vaikuttamaan ja kehittämään työtäsi. Aloita uusi työ 1.7.2024 tai joustavasti sopimuksen mukaan. Meillä on mukava työyksikkö - lue siitä lisää!

Tervetuloa töihin Pohjois-Savon hyvinvointialueelle. Työyksikkö työsuhteen alussa on Sipulin palvelukoti Kuopion Saaristokaupungissa.

Etsimme palvelukotiin ohjaajia toistaiseksi voimassa oleviin tehtäviin. Työhön voi hakea lähihoitaja, sairaanhoitaja tai sosionomi.

Millainen on yksikkömme?

Sipulin palvelukoti sijaitsee Kuopion Saaristokaupungissa ja tarjoaa kodin 15 autistiselle vahvaa tukea ja ohjausta tarvitsevalle henkilölle. Palvelukodissamme kunnioitetaan asiakkaiden yksilöllisiä tarpeita, voimavaroja ja itsemääräämisoikeutta. Tuemme asiakkaiden vuorovaikutusta erilaisten kommunikaatiomenetelmien avulla.

Sinä haasteisiin tarttuva ja positiivisella asenteella työskentelävä alan ammattilainen - osaamisesi pääsee esiin seuraavissa tehtävissä:

Työskentelet ryhmäkotityyppisessä ympäristössä autisminkirjon asiakkaille heidän kotonaan. Yksikkömme tuottaa asiakkaille yksilöllisen jalkautuvan päivätoiminnan, johon osallistut ohjaajana osana työnkuvaa. Ohjaajana toimit asiakkaan tukena palvelukodissa. Olet osa keskisen alueen työtiimiä ja omalla osaamisellasi tuet kokonaisuutta. Pääset kehittämään yksikön toimintaa yhdessä asiakaslähtöisen tiimin kanssa.

Olisiko tämä sinun tuleva työpaikkasi?

Tarjoamme sinulle motivoituneen ja osaavan työyhteisön, jossa arvostus, ilo ja urakehitys ovat keskiössä. Työhyvinvoinnin tueksi käytössäsi on Epassi-etu (kulttuuri, liikunta, työmatka sekä hyvinvointi), työterveyshuollon palvelut ja tietysti pääset mukaan tyhy-toimintaan.

Lupaamme sinulle hyvän perehdytyksen uuteen työhösi.
Palkkaus toteutuu SOTE-sopimuksen mukaan 2556,75 €/kk+ lisät.
Lisäksi valitulle henkilölle maksamme 150€/kk rekrytointilisää 6kk:n ajan.

Odotuksemme tulevalle kollegalle?

Odotamme sinulta vuorovaikutus- ja työyhteisötaitoja, kykyä työskennellä tiimissä sekä itsenäisesti, päätöksentekoa ja hyvää paineensietokykyä. Toivomme sinulla olevan kommunikaatio osaamista sekä vaihtoehtokommunikaation hallintaa. Arvostamme kehitysmyönteistä asennetta.

Lue vielä loput tärkeät huomiot ja sitten voitkin siirtyä hakemaan!

Kelpoisuusehtona ohjaajan tehtävään on sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava aikaisempi tutkinto (laki sosiaalihuollon ammattihenkilöistä 2005/817, §3; laki terveydenhuollon ammattihenkilöistä 1994/559, §2) sekä rekisteröityminen sosiaali- ja terveysalan lupa- ja valvontaviraston (Valviran) ylläpitämään ammattihenkilörekisteriin.

Eduksi hakijalle katsomme kehitysvammahuollon ohjaus- ja hoitotyön, autismi- ja mielenterveystyön kokemuksen/osaamisen sekä kommunikaatio- ja AVEKKI-osaamisen, jos et ole käynyt koulutusta pääset koulutukseen työsuhteen alkaessa. Lääkehoidon LOVE tenttien suorittamisen laskut PKV, PSYK, KIPU joko suoritettuna tai tulee suorittaa valinnan jälkeen 2 kk aikana.

Muuta huomioitavaa:
-Tehtävään valitun on esitettävä todistus huumausainetestistä ennen työsuhteen alkamista.
-Noudatamme tartuntatautilain 48 § säännöksiä ja suositamme kaikille asiakas-/potilastehtävissä työskenteleville
työntekijöillemme niiden mukaista rokotussuojaa.
-Tehtävän täytössä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Laita hakemuksesi, aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Tule Sipulin palvelukotiin tekemään työtä, jolla on merkitystä!


Läs mer

https://pshyvinvointialue.fi/toihin-meille

Kontaktuppgifter

Palveluesihenkilö Sonja Halonen, p. 044 3899 778, sonja.halonen@pshyvinvointialue.fi

Alue-esihenkilö Jari Kangas, p. 044 718 3290, jari.kangas@pshyvinvointialue.fi

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Pohjois-Savon hyvinvointialue tarjoaa pelastustoimen, sosiaalihuollon ja terveydenhuollon palvelut Pohjois-Savon jokaiselle asukkaalle. Kuopion yliopistollinen sairaala tarjoaa erikoissairaanhoitoa ja vastaa noin miljoonan suomalaisen vaativasta erikoissairaanhoidosta Itäisellä yhteistyöalueella. Meitä on jo lähes 13 000 hyvinvointialueen ammattilaista, tule mukaan rakentamaan huomisen hyvinvointia Pohjois-Savoon! Läs om arbetsgivare

Under den här tiden du kan inte logga in på din profil eller skicka ansökningar. Vi beklagar olägenheten!