Ohjaajaksi Suonenjoelle, maksamme €-bonuksen

Ansök senast  31.5.2024 12:00

Tervetuloa töihin osaksi ammattitaitoista työyhteisöämme Suonenjoella! Tarjoamme kilpailukykyisen palkan, ml. €-bonuksen. Lue lisää ja hae pian, sillä valintoja voidaan tehdä jo hakuaikana!

Haemme Pohjois-Savon hyvinvontialueelle ohjaajia määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 27.5.2024 - 30.3.2025. Työn aloituksesta myös mahdollista sopia erikseen. Työyksikkö on Kahvimyllyn Palvelukoti Suonenjoella.

Palkkaus tehtävässä on 1.6.2024 alkaen 2556,75€/kk + vuorolisät, ja erillistä rekrytointilisää maksetaan 150€/kk, enintään kuuden kuukauden ajalta työsuhteen alusta lähtien.

Tervetuloa palvelukodin tiimiimme!

Kahvimyllyn palvelukodissa tarjoamme tehostettua asumispalvelua kehitysvammaisille ja erityistä tukea tarvitseville henkilöille.

Tehtävänäsi on toteuttaa jokaiselle asiakkaallemme yksilöllisesti suunniteltua palvelua. Suunnittelet, kehität ja arvioit palvelua yhteistyössä asiakkaan, läheisten ja muiden sidosryhmien kanssa.

Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen ja moniammatillisen tiimin tuen työskentelyysi sekä hyvinvointialueemme Epassi-edun (kulttuuri, liinkunta ja hyvinvointi) ja työterveyshuollon palvelut. Työ on kolmivuorotyötä.

Olisitko sinä etsimämme ohjaaja?

Arvostamme kehitysmyönteisyyttä sekä kykyä hyödyntää omaa osaamistasi ja kokemustasi käytännön työssä. Huomioit jokaisen asiakkaamme yksilöllisesti ja sinulta sujuu niin hoito- kuin ohjaustyö. Eduksi katsomme puhetta korvaavien ja tukevien kommunikaatiomenetelmien osaamisen.

Lue vielä muista huomioista, ja sitten voit siirtyä hakemaan!

Kelpoisuutena tehtävään on sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto (laki sosiaalihuollon ammattihenkilöistä 2005/817, §3) sekä Valviran rekisteröityminen.

Noudatamme tartuntatautilain 48 § säännöksiä ja suositamme kaikille asiakastehtävissä työskenteleville työntekijöillemme lain mukaista rokotussuojaa.
Pohjois-Savon hyvinvointialueelle virkaan/työsuhteeseen valitulta pyydetään satunnaisesti huumausainetodistuksen esittämistä.
Tehtävää täytettäessä käytetään kuuden (6) kuukauden koeaikaa.


Tule mukaan tekemään hyvää Pohjois-Savon hyvinvointialueelle!


Läs mer

https://pshyvinvointialue.fi/toihin-meille

Kontaktuppgifter

Palveluesihenkilö Antti Kervinen p. 050 3899472, antti.kervinen@pshyvinvointialue.fi

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Pohjois-Savon hyvinvointialue tarjoaa pelastustoimen, sosiaalihuollon ja terveydenhuollon palvelut Pohjois-Savon jokaiselle asukkaalle. Kuopion yliopistollinen sairaala tarjoaa erikoissairaanhoitoa ja vastaa noin miljoonan suomalaisen vaativasta erikoissairaanhoidosta Itäisellä yhteistyöalueella. Meitä on jo lähes 13 000 hyvinvointialueen ammattilaista, tule mukaan rakentamaan huomisen hyvinvointia Pohjois-Savoon! Läs om arbetsgivare