Ohjaajan ja erityisavustajien sijaisuuksia - Laukaan kunta

Ohjaajan ja erityisavustajien sijaisuuksia - Laukaan kunta

Sijaisuuksia vammaispalvelujen asumispalveluissa ja työ- ja päivätoiminnassa

Haemme työntekijöitä jatkuvalla haulla eripituisiin ohjaajan ja erityisavustajien sijaisuuksiin kehitysvammaisten asumispalveluihin ja työ- ja päivätoimintaan.

Laukaan kunnalla on kaksi ryhmäkotia, Saran ja Niemen asunnot.
Saran asunnot on koti 15 asukkaalle ja henkilökunta on paikalla vuorokauden kaikkina aikoina.
Niemen asunnot on koti 13 asukkaalle, osa asunnoista on tukiasumista. Henkilökuntaa on paikalla kahdessa vuorossa, ei yötyötä.
Työ- ja päivätoimintaa järjestetään Taitojen talolla.
https://www.laukaa.fi/palvelut/vammaisten-asumispalvelut
https://www.laukaa.fi/palvelut/vammaisten-tyo-ja-paivatoiminta

Ohjaajien tehtävänä on ohjata ja tukea asukkaita heidän kodeissaan osallisuutta ja itsemääräämisoikeutta kunnioittaen. Työhön liittyy perus- ja kodinhoidollisia töitä. Erityisavustajat toimivat työ- ja päivätoiminnassa ohjaajan työparina. Ryhmien ohjaamisen lisäksi he vastaavat asiakkaiden yksilöllisiin erityistarpeisiin.

Kelpoisuusehtona on vähintään sosiaali- ja terveysalan perustutkinto. Odotamme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja ja kokemusta kehitysvammaisten asumispalveluissa työskentelystä. Hakijalla tulee olla voimassa oleva lääkehoidonkoulutus (LoveLop) ja hygieniapassi, sekä EA1. Myös alan opiskelijat, joilla on suoritettuna hoidon ja huolenpidon osio, sekä lääkehoidon koe läpäisty, voivat hakea sijaisuuksiin.

Sijaisuuksiin kutsutaan tarpeen mukaan ja sopivan sijaisen löydyttyä.

Palkkaus ja muut työsopimusehdot KVTES:n mukaan.
Työaikamuoto on jaksotyö.

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Anne Mari Koukka puh. 0400 249 885

Laukaan kunta, Perusturva, Sosiaalityö ja vammaispalvelut
Adress: Laukaantie 14, 41340 Laukaa

Laukaa on sydämellinen ja elinvoimainen 19 000 asukkaan kasvukunta Jyväskylän seudulla. Laukaassa on monipuoliset asumismahdollisuudet, toimivat palvelut, korkeaa osaamista ja monipuolista yrittäjyyttä.
Tarjoamme vastuullisia ja monipuolisia työtehtäviä sekä kokeneen ja hyvän työyhteisön tuen. Tavoitteenamme on jatkuvasti kehittää toimintaamme ja henkilöstöämme.

Mer om arbetsgivaren