Skip to main content
test
Ohjaajan ja erityisavustajien sijaisuuksia - Laukaan kunta

HAEMME HENKILÖITÄ OHJAAJAN JA ERITYISAVUSTAJAN SIJAISUUKSIIN.

Tule meille töihin ja pääset näin mahdollistamaan kehitysvammaisen tai muuten erityistä tukea tarvitsevan henkilön oman näköinen elämä! Haemme työntekijöitä eri mittaisiin sijaisuuksiin Saran ja Niemen asunnoille, Vuokaareen ja Taitojen talolle. Pääset tutustumaan eri taloihin ja tapaamme elää, sekä tehdä työtä käymällä Laukaan kunnan nettisivuilla tai Facebookissa Laukaan keva-palvelut -sivuilla.

Odotamme sinulta ymmärrystä kehitysvammaisten henkilöiden osallisuudesta ja itsemääräämisoikeudesta, sekä asiakkaidemme hyvän arjen tuntemusta. Arvostamme oma-aloitteista ja toimeen tarttuvaa asennetta. Toivomme, että suhtaudut uusiin tehtäviin ja muutoksiin mukavana haasteena ja suoriudut niistä positiivisella ja vastuuntuntoisella asenteellasi. Sinun ei tarvitse tietää ja osata kaikkea valmiiksi, me kyllä perehdytämme sinut!

Voit olla jo valmis lähihoitaja tai opiskelija. Olisi hienoa, jos sinulla olisi jo riittävä lääkehoidon osaaminen ja LOVe-LOP -koulutus suoritettuna, sekä hygieniapassi ja EA 1-todistus. Mikäli joku noista puuttuu, niin se ei estä sinua työskentelemästä meillä toisen työparina. Edellytämme tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Sijaisuuksiin kutsutaan tarpeen mukaan ja sopivan sijaisen löydyttyä.

Työpaikkaa haetaan sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi

Työ alkaa: sopimuksen mukaan
Palkkaus: SOTE-sopimuksen mukaan

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Palvelupäällikkö Anne Mari Koukka
Lisätiedot vain sähköpostilla anne.koukka@laukaa.fi

Lisätietoja

Laukaan kunta, Perusturvapalvelut, Vanhus- ja vammaispalvelut

Laukaa on sydämellinen ja elinvoimainen 19 000 asukkaan kasvukunta Jyväskylän seudulla. Laukaassa on monipuoliset asumismahdollisuudet, toimivat palvelut, korkeaa osaamista ja virkeää yrittäjyyttä.

Tarjoamme vastuullisia ja monipuolisia työtehtäviä sekä kokeneen ja hyvän työyhteisön tuen. Tavoitteenamme on jatkuvasti kehittää toimintaamme ja henkilöstöämme.


Osoite: Sarakuja 4, 41340 Laukaa

Rekommenderade jobb