Ohjaajan sijaisuudet sosiaalialalla

Ansök senast  31.12.2024 23:59

Sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilainen tai alaa opiskeleva - tule meille sijaiseksi!

Eripituiset sijaisuudet tarjoavat erinomaisen tavan tutustua Varhan monipuolisiin työmahdollisuuksiin.

Ohjaajan tehtävänkuva vaihtelee yksiköittäin. Ohjaajana voit toimia esimerkiksi vammaispalveluissa, jossa vastaat asukkaiden päivittäisen toiminnan toteutumisesta, aktiivisen arjen ylläpitämisestä ja huolehdit hyvästä hoidosta. Lastensuojelussa puolestaan tuet, autat ja ohjaat lapsia ja nuoria päivittäisissä arjen toiminnoissa.

Ohjaajana voit toimia:
- Jos sinulla on laillistus sosiaali- ja terveydenhuollon ammattihenkilöksi (suoritettu AMK- tai opistotasoinen tutkinto).
- Olet suorittamassa sosiaali- ja terveydenhuollon AMK-tutkintoa.

Toimipisteitämme on kaikissa Varsinais-Suomen kunnissa. Hakulomakkeella kysytään millä paikkakunnalla haluaisit työskennellä ja jos sinulla on erityisiä toiveita siitä, missä yksiköissä haluat työskennellä.

Opiskelija: hakulomakkeella kysytään kuinka paljon sinulla on opintorekisteriin kirjattuja opintopisteitä sillä hetkellä, kun teet hakemusta. Merkitse myös opintorekisterin päiväys.

Jätä avoin hakemuksesi ”Jätä sijaishakemus” -linkin kautta. Hakemuksesi tallentuu sijaispankkiimme. Olemme sinuun yhteydessä, mikäli meillä on tarjolla sinulle soveltuva sijaisuus. Pidäthän hakemuksesi ajan tasalla.

Tule mukaan hyvintekijöiden joukkoon!

Noudatamme tartuntatautilain 48§ mukaisia vaatimuksia työntekijöiden rokotussuojasta, joka koskee sosiaalihuollon ja terveydenhuollon toimintayksiköiden asiakas- ja potilastiloissa työskenteleviä. Joissakin tehtävissä vaaditaan, että työntekijä toimittaa itseään koskevan, lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) tarkoittaman rikosrekisteriotteen. Joissakin tehtävissä vaaditaan 1.1.2024 lukien, että työntekijä toimittaa itseään koskevan lain 741/2023 28 §:n mukaisen iäkkäiden henkilöiden kanssa työskentelevän rikostaustan selvittämiseksi tarpeellisen rikosrekisteriotteen.

Mikäli olet kiinnostunut myös muista työtehtävistä Varhassa, katso muiden ammattiryhmiemme avoin haku -rekrytoinnit täältä: https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/?&desc=avoin%20haku&display=grid&lang=fi_FI,sv_SE,en_US&limit=24&organisation=39800&sort=%22-publish_from%22. Sieltä löydät myös yleisen avoimen haun.


Läs mer

https://www.varha.fi/rekry

Kontaktuppgifter

rekrytointi@varha.fi

Lämna in en vikarieansökan

Organisationer jobb

Arbetsgivare Varsinais-Suomen hyvinvointialue (Varha) on yksi Suomen suurimmista työnantajista. Me 23 000 Varsinais-Suomen sosiaali-, terveys- ja pelastusalan tekijää turvaamme, parannamme ja pelastamme – hyvinvointia yhdessä, joka päivä. Tarjoamme merkityksellistä työtä kaupunkien, maaseudun, saariston ja meren rikastamalla uniikilla alueella. Yliopistollisessa ja kaksikielisessä työyhteisössämme on lähes 800 eri ammattinimikettä. Toimimme keskeisten arvojemme mukaisesti – ystävällisesti ammattitaidolla, arvostavan yhdenvertaisesti ja vastuullisen vaikuttavasti. #hyvintekijät Läs om arbetsgivare