Ohjaajan sijaisuudet vammaispalveluissa - Päijät-Hämeen sosiaali- ja terveysyhtymä

Ohjaajan sijaisuudet vammaispalveluissa

Kiinnostaisiko työskennellä vammaispalveluissa? Liity joukkoomme!

Haemme työntekijöitä keikkatyöhön ja eripituisiin sijaisuuksiin Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymään. Tule sijaiseksi ohjaajan tehtäviin vammaisten asumispalveluihin. Tuotamme tukea kehitysvammaisille ja vaikeavammaisille. Tarjoamme monen tasoisia tehtäviä ohjaamisesta perushoitotyöhön. Meillä asukas on keskiössä ja kehitämme koko ajan toimintaamme. Toimipisteitämme sijaitsee Lahdessa, Hollolassa, Vääksyssä, Kärkölässä, Padasjoella, Nastolassa, Iitissä, Orimattilassa ja Artjärvellä. Haemme tällä hetkellä sijaisia Aarrekotiin sekä Salpakankaan palvelukotiin. Uutuutena meillä on asumisyksikkö Oriontähti, Orimattilassa.

Aarrekoti tarjoaa palveluasumista vaikeavammaisille henkilöille, jotka vammansa tai sairautensa vuoksi tarvitsevat toisen henkilön apua vuorokauden eri aikoina.

Salpakankaan palvelukodissa tarjotaan autettua asumista kehitysvammaisille henkilöille ympärivuorokautisesti.

Oriontähti on kehitysvammahuollon ohjattua ja tuettua asumista tarjoava asumisyksikkö. Yksikössä on 10 vakituista asumispaikkaa. Asiakkaat ovat lievästi/ keskiasteisesti kehitysvammaisia, joilla saattaa olla myös mielenterveyden ongelmia.

Kelpoisuusvaatimuksena keikkatyöhön on terveyden- tai sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain mukainen pätevyys. Opiskelijoiden ja muiden ammattiryhmien esim. nuoriso- ja vapaa-ajanohjaajien sekä hoiva-avustajien soveltuvuus eri tehtäviin arvioidaan yksilöllisesti.

Täytä hakemus ja ota yhteyttä, niin sovitaan haastatteluaika!

Lisätietoja

http://www.phhyky.fi/rekry
http://www.facebook.com/phhyky

Aarrekoti ja Salpakankaan palvelukoti
Esimies Jere Takala
puh. 044 416 3206
Rekrytointi
puh. 044 719 5018
rekrytointi@phhyky.fi

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä, Perhe- ja sosiaalipalvelut, Lapsiperhepalvelut, Lastensuojelu
Osoite: Keskussairaalankatu 7, 15850 Lahti

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä työskentelee 7000 ammattilaista ja olemme alueen suurin työnantaja. Olemme mukana Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelmassa.
Olemme savuton työpaikka. Yhdessä teemme parhaamme vuoden ympäri, joka päivä, joka ikinen sekunti. Tervetuloa joukkoomme!

Tutustu työnantajaan