Ohjaajan sijaisuus - Seinäjoen kaupunki

Ohjaajan sijaisuus

Ohjaajan sijaista haetaan Seinäjoen toimintakeskukseen ajalle 12.8. - 22.12.2019. Työtehtävänä on kulttuuripainotteisen ryhmän ohjaus sosiaaliohjaajan työparina. Työ on pääsääntöisesti päivätyötä maanantaista perjantaihin.

Kelpoisuusehtona ohjaajan tehtäviin on sosiaali- tai terveysalan perustutkinto (kuten lähihoitaja) tai muu alan aikaisempi kouluasteinen ammatillinen tutkinto.
Myös sosionomin, fysioterapeutin tai toimintaterapeutin tutkinnon omaavat ovat tervetulleita joukkoomme. Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Toivomme sinulta vahvaa musiikkiosaamista sekä muiden kulttuurimahdollisuuksien tuntemusta, kokemusta erityistä tukea tarvitsevien henkilöiden ohjaamisesta, vaihtoehtoisten kommunikaatiomenetelmien hallintaa, organisointikykyä, ohjaustaitoja ja joustavuutta, hyviä vuorovaikutus - ja työyhteisötaitoja, kykyä toimia vaihtelevissa tilanteissa, harrastus tai koulutodistuksia kulttuuripuolen osaamisalueista. Työssä ei vaadita kädentaitoja vaan laaja-alaista luovien menetelmien ohjaustaitoa.

Lisätietoja

http://www.seinajoki.fi/sosiaali-jaterveyspalvelut/vammaispalvelut/paiva-jatyotoiminta/seinajoentoimintakeskus_3.html

kirsti.haapala@seinajoki.fi

Seinäjoen kaupunki, Sosiaali- ja terveyskeskus, Vammaispalvelut
Osoite: Seinäjoki

Tule meille töihin!
Seinäjoen kaupunki alueen suurimpana työnantajana työllistää yli 4000 henkilöä. Valtteinamme ovat hyvät koulutusmahdollisuudet ja kannustus oman työn kehittämiseen.
Seinäjoki on yksi Suomen menestyneimmistä kaupungeista. Meillä on vahva asenne, rohkeutta ja tekemisen meininki. Meitä on jo yli 63 000 ja kaupunkiseudulla asukkaita on 150 000. Viihtyisä kaupunkiympäristö, lyhyet välimatkat ja monipuoliset asumismahdollisuudet leimaavat kaupungin arkea.
Suomen kuudenneksi suurimman markkina-alueen keskuksena kaupunki tarjoaa myös erittäin kilpailukykyiset kaupan palvelut. Seinäjoella on laadukasta koulutusta aina yliopistotasolle asti. Kaupunki on tunnettu suurista tapahtumistaan. Vapaa-aikaa voit viettää vaikkapa Rytmikorjaamon keikoilla, ja kaupunginkirjasto Apila valloittaa jokaisen kävijän.
Meillä on tilaa isoille ideoille ja tulevaisuuden tekijöille.

Tutustu työnantajaan