Ohjaajan sijaisuus ajalle 7.6. - 2.8.2021

Uudelleen haettavaksi.
Ohjaajan sijaisuus Nokian mielenterveys- ja päihdepalveluissa, Asumisyksikössä 7.6-2.8.2021.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaali- ja terveysalan perustutkinto: lähihoitaja ja suuntautuminen mielenterveys- ja päihdetyöhön.

Päihdeyksikön Asumisyksikkö on tarkoitettu asunnottomille päihde- ja mielenterveysongelmaisille. Asumisyksikössä on 9 paikkaa. Ohjaajan tehtävänä on tukea asukkaita omatoimisuuteen, päihteiden käytön hallintaan ja itsenäisen asumisen taitojen vahvistamiseen. Ohjaaja vastaa yhdessä asukkaan kanssa hänen palvelu- ja hoitosuunnitelman toteuttamisesta sekä toipumisen tukemisesta, tukenaan moniammatillinen työryhmä. Lisäksi ohjaajan tehtävänkuvaan kuuluvat kotikäynnit, asiointiapu, palveluohjaus ja ryhmien ohjaaminen.

Haemmekin innostuneeseen ja motivoituneeseen joukkoomme sijaista kesälomien ajaksi, asumisyksikössä noudatetaan jaksotyöaikaa (2-vuorotyö).

Lisätietoja

http://www.nokiankaupunki.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja tehtävästä: oh Terhi Leskinen p. 050 3958792 klo 11.30 -12 tai terhi.leskinen@nokiankaupunki.fi

Nokian kaupunki, Perusturvapalvelut
Osoite: Harjukatu 21, 37100 Nokia

Nokia on kasvava, lähes 35 000 asukkaan kaupunki Pirkanmaalla, vetovoimaisella Tampereen kaupunkiseudulla. Kaunis luonto, hyvät palvelut ja keskeinen sijainti tarjoavat erinomaiset edellytykset asumiselle ja työskentelylle. Nokialla toimii yli 1700 yritystä ja kaupungilla on monipuolinen elinkeinorakenne sekä vahva teollisuus. Kaupunki investoi tällä hetkellä voimakkaasti, ja käynnistymässä on mm. uuden hyvinvointikeskuksen rakennuttaminen. Täällä syntyy uutta. www.nokiankaupunki.fi