Ohjaajan sijaisuus kehitysvammaisten päiväpalvelut

Sosiaalityö ja vammaispalveluissa on täytettävänä määräaikainen 1.2.-31.8.2021 ohjaajan sijaisuus. Työ on kehitysvammaisten asiakkaiden viriketoiminnan suunnittelua, yksilö- ja ryhmänohjausta. Työ sisältää myös asiakkaiden tarpeenmukaista hoitotyötä ja tukemista heidän päivittäisissä toiminnoissaan. Työ on pääsääntöisesti päivätyötä. Hakijoilta edellytetään työkokemusta kehitysvamma-alalta, ohjaavaa työotetta, asiakasta kunnioittavaa asennetta, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä halua kehittyä itse ja kehittää yksikön toimintaa.

Kelpoisuusehtona ohjaajan toimeen on soveltuva sosiaali- tai terveysalan ammattikorkeakoulututkinto, sosionomi AMK tai tehtävään soveltuva opistoasteinen tutkinto (laki 272/2005). Sijaisuuden perusteena on ohjaajan opintovapaa.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan, Torniossa on käytössä työn vaativuuden arvioinnin mukainen palkkaus.

Lisätietoja

http://www.tornio.fi

Tutustu työnantajaan

Hakemukset, joita ei palauteta, on toimitettava ansioluetteloineen, opinto- ja työtodistuksineen 18.1.2021 klo 15.00 mennessä Torintienoon palvelukeskus / Kristiina Piippo, Porthaninkatu 4 B 12, 95400 TORNIO. Hakemuksen voi täyttää myös sähköisesti kuntarekry-sivujen kautta.
Lisätietoja antaa kehitysvammapalvelujen esimies Kristiina Piippo 0400 948040 ja päivätoiminnan ohjaaja Päivi Mäki-Jokela p. 040 4879641.

Tornion kaupunki, Hyvinvointipalvelut, Sosiaalityö- ja vammaispalvelut
Osoite: Porthaninkatu 4 B 12, 95400 Tornio

Tornio on onnellisten asukkaiden, uudistuvien palveluiden ja menestyvien yritysten vetovoimainen rajakaupunki. Yhdessä Ruotsin Haaparannan kanssa muodostamme 32 000 asukkaan kansainvälisen kaksoiskaupungin kahden maan rajalla. Torniossa kohtaavat suomalainen ja ruotsalainen kulttuuri, rajakauppa, joki ja meri sekä vilkas liikenteen ja matkailijoiden virta.

Tornion kaupungin palveluksessa työskentelee noin 1 300 eri alojen ammattilaista. Kaupunki tarjoaa kehittymiskykyisille osaajille mielenkiintoisen ja kansainvälisen työympäristön sekä turvalliset puitteet viihtyisälle asumiselle. Torniossa voit asua keskustassa tai maaseudun rauhassa, meren rannalla tai valjastamattoman lohijoen äärellä - valitset miten vain, kahden maan palvelut ovat aina ulottuvillasi.