Skip to main content
test
Ohjaajan sijaisuus, Pihlajakoti, Lappeenranta - Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote

Haemme ohjaajaa sijaisuuteen Pihlajakotiin. Sijaisuus jatkuu 31.12.2022 saakka ja tehtävä täytetään sopivan työntekijän löydyttyä.

Pihlajakoti on kehitysvammaisille tarkoitettu vammaispalvelujen tehostetun palveluasumisen yksikkö Lappeenrannan Hovinpellolla. Pihlajakodissa asuu viisitoista asukasta ja lisäksi meillä on kaksi paikkaa lyhytaikaiseen asumiseen.

Ohjaajana ohjaat, tuet ja avustat asukkaita päivittäisissä toiminnoissa ja kommunikoinnissa. Tehtävään kuuluu lisäksi asukkaiden palvelutarpeen ja tuen arviointi, vastuu suunnitelmien, päätösten ja etuuksien ajantasaisuudesta sekä verkostoyhteistyö eri asiantuntijoiden ja läheisten kanssa. Pihlajakodissa asuu aktiivisia asukkaita ja vapaa-ajan asukaslähtöinen suunnittelu ja toteutus on keskeinen osa Pihlajakodin arkea.

Odotamme sosiaalialan AMK-koulutusta tai aiempaa opistotason koulutusta. Tehtävään vaadittava koulutus sosionomi tai muu sosiaalialan soveltuva koulutus. Otamme haussa huomioon loppuvaiheen opiskelijat. Ohjaajan työ on kaksivuorotyötä.

Työsuhteen alussa on koeaika, joka on maksimissaan puolet sijaisuuden kestosta.

Tehtävässä edellytetään Tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

vs. toimintayksikön esimies Mirva Pesonen, puh. 040 628 2278

Lisätietoja

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote, Vammaispalvelut, Ympärivuorokautiset palvelut

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiirissä, Eksotessa, on alueen erikoissairaanhoito, perusterveydenhuolto, vanhusten palvelut sekä perhe- ja sosiaalipalvelut yhdistetty yhdeksi toimivaksi kokonaisuudeksi. Eksote edistää alueen asukkaiden hyvinvointia ja toimintakykyä ennakoivalla ja kuntouttavalla otteella saavuttaakseen parhaan mahdollisen lopputuloksen.

Olemme maakunnan suurin työnantaja ja työntekijöitä on noin 5000. Toimipisteitä meillä on 100, mm. neuvolatoiminnasta ikääntyneiden asumiseen ja opiskeluterveydenhuollosta laajan päivystyksen sairaalaan. Valinnanvaraa ja osaamista riittää myös niille, jotka etsivät urapolkuja ja kehittymismahdollisuuksia talon sisällä. Olemme savuton työpaikka.

Muuttuva maailma ympärillämme on tiivistänyt Eksoten arvomaailman sanoihin; rohkeus, yksinkertaisuus sekä kaiken toiminnan keskiössä olevaan, ihmiseen. Mikäli pystyt samaistumaan arvoihimme sekä työskentelemään niiden mukaisesti, toivotamme sinut tervetulleeksi Saimaan syliin, keskelle elämää ja yhteiskuntaa.


Osoite: Patruunankatu 6, 53300 Lappeenranta
Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote - Rökfri arbetsplats Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote - We Invest in Orientantion

Rekommenderade jobb