Ohjaajan tehtävä, Nurmes (id3679)

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON!

Siun sotessa on haettavana 25.10.2020 mennessä OHJAAJAN tehtävä lastensuojeluun/lapsiperhepalveluihin

Etsimme työyhteisöömme ohjaajaa Siun soten perhe- ja sosiaalipalveluiden pohjoiselle alueelle. Työpiste sijoittuu Nurmekseen. Pääasiallinen työskentelyalue on Nurmeksen, Valtimon ja Juuan alueet. Tehtävässä työskennellään osana sekä lastensuojelun, että lapsiperhepalveluiden tiimejä.

Keskeisenä tehtävänä on sekä lastensuojelu- että sosiaalihuoltolain mukainen ammatillinen tukihenkilötyö. Tehtävään etsitään mies työntekijää tehtävän luonteen vuoksi (tasa-arvolaki 7 § 4 momentti). Käytännössä tukihenkilötyö kohdentuu pääasiallisesti 7 - 18 -vuotiaisiin poikiin, joille tukihenkilö toimii miehen roolimallina sekä turvallisena ja luotettavana aikuisena. Toimenkuvaan sisältyy myös tarvittaessa perhetyöntekijän työparina toimiminen, vertaistukiryhmien työpariohjaaminen, sosiaalihuolto- ja lastensuojelulain mukaisten valvottujen ja tuettujen tapaamisten sekä tuettujen vaihtojen järjestäminen. Olemme juuri käynnistäneet lastensuojelun systeemisen toimintamallin käyttöönoton, johon tarjotaan koulutusta.

Kelpoisuusehtona on soveltuva ammatillinen perustutkinto tai alan aikaisempi kouluasteinen ammatillinen tutkinto. Soveltuva koulutus on esim. nuoriso ja vapaa-ajan ohjaaja tai lasten ja nuorten erityisohjaaja. Ohjaajalta odotamme kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja työn suunnitteluun, empaattisuutta, avarakatseisuutta ja ymmärrystä lasten erilaisista kasvun ja kehityksen vaiheista, sekä niiden haasteista. Ohjaaja työskentelee tiiviissä yhteistyössä lapsen ja hänen verkostonsa kanssa, joten tehtävä vaatii hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Eduksi katsotaan monipuolisuus erilaisissa harrastetaidoissa ja ymmärrys erilaisista psyykkisistä ja neuropsykiatrisista häiriöistä. Eduksi katsotaan kokemus lastensuojelu- tai lapsiperhepalveluiden työstä.

Tehtävä edellyttää ajokorttia ja oman auton käyttöä. Työaika on 38,25 tuntia viikossa. Työaika viikolla on pääasiallisesti iltapainotteista ja työhön sisältyy myös ajoittain viikonlopputyötä. Vaikutusmahdollisuudet työaikojen suunnitteluun ovat hyvät.

Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti. Työtehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojausta. Siun soten työpaikat ovat savuttomia.

Työtehtävässä on kuuden (6) kuukauden koeaika. Työsuhde alkaa mahdollisimman pian sopimuksen mukaan.

Ehdollisesti valitun on esitettävä ennen työtehtävän vastaanottamista hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan valintapäätöksessä todetun määräajan puitteissa sekä rikosrekisteriote (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi (504/2002).

Kysy lisätietoja johtava sosiaalityöntekijä Maarit Haatanen, maarit.haatanen@siunsote.fi, p. 013 330 5400 tai palvelujohtaja Erja Nevalainen, erja.nevalainen@siunsote.fi, p. 013 330 5450.

Jätä hakemus sähköisesti.

Joensuussa 7.10.2020

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä

Tutustu työnantajaan
  • Siun sote
  • Työpaikka
  • siso-3679
  • 7.10.2020 - 25.10.2020 23:59
  • NurmesPohjois-Karjala

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 14 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7800 työntekijää. Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!