Ohjaajan tehtävä, Polvijärvi (id2158) - Siun sote

Ohjaajan tehtävä, Polvijärvi (id2158)

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON!
Pohjois-Karjan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveyden-huollon palvelut 14 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7800 työntekijää.
Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa.
Siun sotessa on haettavana 7.7.2019 mennessä OHJAAJAN tehtävä
Ohjaajan tehtävä on Polvijärvellä kehitysvammaisten palvelujen Savirannan työtoiminnassa.
Savirannassa järjestetään aikuisille kehitysvammaisille asiakkaille työtoimintaa ja asumispalvelua. Yksikkö sijaitsee maalaisympäristössä järven rannalla. Asiakkaiden työtoimintaan sisältyy mm. pienimuotoisia maatilatöitä, eläinten hyvinvoinnista ja ympäristöstä huolehtimista sekä aterioiden valmistamista. Ohjaaja tukee asiakasta työtoiminnan toteutumisessa. Työtä määrittelevät asiakkaan osallisuutta, itsemääräämisoikeutta ja yksilöllistä elämän suunnittelua vahvistavat käytännöt.
Kelpoisuutena tehtävään on sosiaali- ja terveysalan perustutkinto. Eduksi luetaan työkokemus kehitysvammatyöstä, kommunikaatiomenetelmien osaaminen ja suoritetut vammaistyön opinnot.
Edellytämme sinulta hyviä vuorovaikutus- ja työyhteisötaitoja sekä valmiuksia työn kehittämiseen. Tehtävä edellyttää kykyä toimia itsenäisesti. Työssä tarvitaan B ajokorttia.
Tarvittaessa voit työskennellä myös Savirannan asumisen palveluissa tai Polvijärven Rukkimetsikön päivätoiminnassa.
Tehtävä täytetään 1.9.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan. Työtehtävässä on kuuden (6) kuukauden koeaika. Tehtävään ehdollisesti valitun on ennen valinnan vahvistamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus valintapäätöksessä todetun määräajan kuluessa.
Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti. Tehtävissä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojausta. Siun soten työpaikat ovat savuttomia.
Kysy lisätietoja palveluesimies Taina Tolonen, sähköposti: taina.tolonen@siunsote.fi puh. 013 330 5428 tai palveluesimies Anne Savolainen anne.savolainen@siunsote.fi puh. 013 330 5077.
Jätä sähköinen hakemus.
Joensuussa 13.6.2019
Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä

  • Siun sote
  • Työpaikka
  • siso-2158
  • 13.6.2019 - 7.7.2019 23:59
  • PolvijärviPohjois-Karjala

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON
Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 14 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7800 työntekijää.
Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!

Tutustu työnantajaan